Haberler

Trafik yoğunluğu nasıl? İstanbul'da trafik var mı? Trafik yoğunluk haritası (ibb.gov.tr)

Güncelleme:
Abone Ol

Trafik yoğunluğu, sürücülerin ve yolcuların günlük hayatlarının önemli bir parçasıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), trafik yoğunluğunu takip etmek için bir trafik yoğunluk haritası yayınladı. Bu harita, sürücülere trafik durumunu anında göstererek, daha hızlı ve daha az yoğun yolları seçmelerine yardımcı oluyor.

İstanbul'daki trafik yoğunluğu merak ediliyor. Vatandaşlar, bayram tatilinde İstanbul trafik yoğunluğunu araştırıyor. İBB Trafik uygulamasını mobil cihazınıza indirerek de güncel trafik bilgilerine erişebilirsiniz. Peki, Trafik yoğunluğu nasıl? Trafik yoğunluk haritası (ibb.gov.tr)

İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU NASIL?

İBB'nin trafik yoğunluk haritasına bu linkten ulaşabilirsiniz. Web sitesinde, anlık trafik durumu, yol çalışmaları ve alternatif güzergahlar hakkında güncel bilgi bulabilirsiniz.

Trafik yoğunluğu nasıl? İstanbul'da trafik var mı? Trafik yoğunluk haritası (ibb.gov.tr)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gündem Teknoloji İstanbul İstanbul Ulaşım trafik trafik Yaşam Ulaşım Gündem Teknoloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title