Haberler

Tuğba Ekinci'ye neden soruşturma başlatıldı? Tuğba Ekinci olayı ne?

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci hakkında neden soruşturma başlatıldığı merak konusu oldu. Tuğba Ekinci'nin yaşadığı olayın detayları ve soruşturmanın nedeni araştırılıyor. Peki, Tuğba Ekinci'ye neden soruşturma başlatıldı? Tuğba Ekinci olayı ne?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Tuğba Ekinci'nin bir ödül töreninde yaptığı konuşmada sarf ettiği sözler gerekçesiyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan resen soruşturma başlattı. Peki, Tuğba Ekinci'ye neden soruşturma başlatıldı? Tuğba Ekinci olayı ne? Detaylar haberimizde...

TUĞBA EKİNCİ'YE ENDEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medyada yer alan videoda şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne aldığı bir ödül töreninde yaptığı konuşmada sarf ettiği "Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. Hayırdır" sözler gerekçesiyle resen soruşturma başlatıldı. Maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan başlatılan soruşturma çerçevesinde, yapılan konuşmanın bütününün temin edilerek çözümünün yapılması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazıldığı öğrenildi.

Tuğba Ekinci'ye neden soruşturma başlatıldı? Tuğba Ekinci olayı ne?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Tuğba Ekinci Tuğba Ekinci Gündem Ünlüler Magazin 3-sayfa Ekinci Ünlüler 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title