Haberler

Türk vatandaşının Polonya'da 22 bin liraya aldığı otomobile bakın

Güncelleme:
Abone Ol

Polonya'da yaşayan bir Türk vatandaşı 600 Euro'ya (22 bin 661 TL) aldığı arabasını videoya alıp sosyal medyadan paylaştı. Kısa sürede viral olan gönderinin altına "Türkiye'de imkansız olan bir şey başarmış en azından" şeklinde yorumlar yapıldı.

Son dönemlerde sosyal medyadan paylaşılan ilginç videolar kervanına bir yenisi daha eklendi. Bu kez olayın kahramanı Polonya'da yaşayan bir Türk vatandaşı...

600 Euro'ya yani yaklaşık 22 bin 500 liraya aldığı otomobili videoya alıp sosyal medyadan paylaşan genç, hem söyledikleriyle hem de satın aldığı araçla adından söz ettirmeyi başardı.

"BURADA 400 BİN İSTERLER"

Kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlenen videonun altına " Türkiye'de imkansız olan bir şey başarmış en azından", "Benim ev kiram", "Burada bu arabaya 400 bin isterler", "Pahalıya almışsın çünkü bu arabayı orda çöpe atıyorlar", "Şaşıracak bir şey yok Almanya'da da park yerleri olmadığı için bu tarz arabaları hediye bile ediyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Otomobil

Sosyal Medya Otomobil Türkiye Polonya Güncel Dünya Sosyal Medya Otomobil Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (142)

Tuncel Gezer:

BIKTIK BU YABANCI GÜZDLLEMELERİNDEN.

Yanıtla1K346
BASRALI HASAN:

Araba 21 yaşında burada o araba ile trafiğe bile çıkamazsınız çünkü tüv alamazsınız. Bu araba ancak yedek parça için kullanılıyor. Avrupa hayranlığı bu kadar olan başka bir ülke var mı dünya da?

319101
MEHMET EMİN BİRGÜL:

güzelleme değil kıyas denir ona hazırsızlık yapar bazı kişilerde .

63312
murat aravi:

yabancı guzellemesibdegil insana verilen değerin ekonomik sonuçları...sen de ezik ezik izleyip yorum yaparsın guzelleme diye...sahi avrupa seni çook kiskanıyor..(avrupa buna güldü)

59307
Sezgin Sezgin:

Niye akp ye zarar mı veriyor bu haberler...Tabi karın ağrısı yapar gercekler

58227
hep yek:

neden bıktın? işine mi gelmiyo yoksa, cok mu meraklısın herşeyi ederinden daha fazla vererek sahip olmaya. Bizde bu ülkenin hukuksuzluklarından vs. vs. bıktık ama bak sesimiz çıkıyo mu

43200
Metehan Eryilmaz:

Büzim ülkede güzelleyecek bişey mi var

51187
okan:

demek ki sorun onlarda değil , sorun güzel ülkemizde. sürekli bu şekilde yurtdışı güzellemeleri geliyorsa karşına. sorun onlarda değil bizde oluyor. biz neden demwmiZ lazım.

20115
BARBAROS:

''Bizi Kıskanıyorlar'' olarak hatırlanmak istiyorsun yani?

25105
Karl Yobazboğan:

Gözlerini yumduğun zaman sende Avrupa rüyası görüyorsun. Demekki kıskançlık var

1888
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title