Haberler

TÜRKİYE- ÇİN voleybol maçı ne zaman? Çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta?

Abone Ol

Türkiye ve Çin arasında gerçekleştirilecek olan çeyrek final voleybol maçının tarihi ve saati merak konusu oldu. Spor severler, bu önemli maçın ne zaman yapılacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. South Paris Arena'da oynanan grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar netlik kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin'le eşleşti. South Paris Arena'da oynanan grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Birçok kişi Türkiye- Çin voleybol maçının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki, TÜRKİYE- ÇİN voleybol maçı ne zaman? Çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta?

TÜRKİYE- ÇİN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yanı sıra Çin, Brezilya, Dominik Cumhuriyeti, ABD, Polonya, İtalya ve Sırbistan çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

TÜRKİYE- ÇİN voleybol maçı ne zaman? Çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta?

Eşleşmeler ve maçların TSİ programı şöyle:

10.00 Çin-Türkiye

14.00 Brezilya-Dominik Cumhuriyeti

18.00 ABD-Polonya

22.00 İtalya-Sırbistan

TRT SPOR FREKANS BİLGİLERİ

TURKSAT 4A Uydu Frekans Bilgileri:

Uydu: TURKSAT 4A

Frekans: 12380 MHz

Polarizasyon: Yatay (Y)

Sembol Hızı: 27500

FEC (Hata Düzeltme Kodu): 5/6

TRT SPOR HANGİ KANALDA?

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Paris Olimpiyatları Filenin Sultanları Gündem Voleybol Türkiye Paris Spor Spor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title