Haberler

TUSAŞ NEDİR (AÇILIMI)? TUSAŞ, Ankara'da mı?

Güncelleme:
Abone Ol

TUSAŞ nedir? TUSAŞ'ın açılımı nedir ve TUSAŞ nerede sorularına yanıt aranıyor. TUSAŞ'ta ne oldu ve TUSAŞ'ta canlı bomba saldırısında son durum nedir merak ediliyor. TUSAŞ'ta terör saldırısı mı oldu ve TUSAŞ'ta ölen veya yaralanan var mı soruları gündeme geliyor. Peki, TUSAŞ'ta neler yaşandı? TUSAŞ açılımı ne? TUSAŞ ne demek? TUSAŞ nedir?

Tusaş ne demek? Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı ( Tusaş ), Ankara'da yaşanan olaylar nedeniyle merak konusu oldu. Tusaş'ta duyulan patlama ve silah sesleri sonrası birçok kişi " Tusaş'ta neler yaşandı?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. TUSAŞ nedir? TUSAŞ, Türkiye'nin savunma sanayii alanında faaliyet gösteren önemli bir kuruluşudur ve özellikle havacılık projeleriyle bilinir. TUSAŞ nedir? TUSAŞ'ın açılımı nedir? TUSAŞ'ta ne oldu? Detaylar haberimizdedir...

TUSAŞ NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye'de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçağı Airbus A400M'ye parça üretmektedir.

TUSAŞ NEDİR (AÇILIMI)? TUSAŞ, Ankara'da mı?

TUSAŞ'IN AÇILIMI NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye'de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir.

İlgili Haberler

TUSAŞ NEDİR (AÇILIMI)? TUSAŞ, Ankara'da mı?

TUSAŞ'TA NELER YAPILIYOR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), havacılık ve uzay sanayisinde dünyanın önde gelen 100 firması arasında yer almakta olup, projelerini farklı alanlarda yürütmektedir. TUSAŞ'ın faaliyetleri şu başlıklar altında toplanır:

  • Havacılık Yapısalları Grubu
  • Uçak Grubu
  • Helikopter Grubu
  • İnsansız Hava Araçları (İHA) Sistemleri Grubu
  • Uzay Sistemleri Grubu
  • Milli Muharip Uçak Grubu
  • Mühendislik Grubu

Her bir grup, Türkiye'nin savunma ve havacılık teknolojilerinde yerli üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen projeler üzerinde çalışmaktadır.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Teknoloji Eğitim Ankara TUSAŞ Uzay Gündem Eğitim Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title