Haberler

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi CANLI izle! 30 Ağustos Cuma UEFA Avrupa Konferans Ligi kura hangi kanalda, nereden izlenir?

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi CANLI İZLE ve kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacağı gündeme geliyor. 30 Ağustos UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi canlı izleme linkini araştıranlar UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta olacağını merak ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi CANLI İZLE! Kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi canlı izle!

Uefa Avrupa Konferans Ligi kura çekimi CANLI İZLE linki gündeme gelirken 30 Ağustos UEFA Avrupa Konferans Ligi ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi canlı izlemek isteyenler UEFA Avrupa Konferans Ligi canlı izleme linkini araştırıyor. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi CANLI İZLE! Kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi canlı izle!

TURNUVALARIN FORMATLARI

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, bu sezondan itibaren klasik grup formatı yerine 36'şar takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek.

Avrupa Ligi'nde her takım, 4'ü içeride, 4'ü dışarıda olmak üzere 8'er rakiple karşılaşacak. Konferans Ligi'nde ise her ekip, 3'ü içeride, 3'ü dışarıda olmak üzere 6'şar rakiple mücadele edecek. Takımlar, iki turnuvada da 4 torbadan ikişer ekiple eşleşecek.

İki turnuvada da ilk 8'e giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. Liglerde 9-24. sırayı alan ekipler ise play-off turunda karşılaşarak son 16 turu bileti almaya çalışacak. Play-off turundan itibaren çift maçlı eleme sistemine geçilecek.

İlk maçların 25-26 Eylül'de oynanacağı Avrupa Ligi'nin final karşılaşması, 21 Mayıs 2025'te İspanya'nın Bilbao kentindeki San Mames Stadı'nda yapılacak.

Konferans Ligi mücadelesi ise 3 Ekim'deki maçlarla başlayacak. Turnuvanın finali, 28 Mayıs 2025'te Polonya'nın Wroclaw şehriyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ - KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Konferans Ligi - Kura Çekimi programı, UEFA.TV kanalından canlı yayınlanacak.

UEFA.TV CANLI İZLEMEK İÇİN FREKANS VE YAYIN BİLGİLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi - Kura Çekimi Şifresiz Web,Web , numaralı kanallar üzerinden izlenebilmektedir.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ - KURA ÇEKİMİ HANGİ GÜN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi - Kura Çekimi etkinliği/programı, 30 Ağustos Cuma günü oynanacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE!

UEFA.TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKAYINIZ

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi - Kura Çekimi etkinliği/program, saat 15:30'da başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

UEFA Avrupa Konferans Ligi Gündem Konferans Spor UEFA Avrupa Konferans Ligi Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title