Haberler

Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede? Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda?

Güncelleme:
Abone Ol

Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor-Bursaspor maçı ücretsiz izleniyor mu? Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede? Türkiye Kupası'nda heyecan, Uşakspor ve Bursaspor karşılaşmasıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, bu sezon ligde sergiledikleri performansla dikkat çekerken, hem ligde hem de kupada başarıyı hedefliyorlar. Uşakspor ise 3. Lig B Grubu'nda lider durumda. Peki Uşakspor-Bursaspor maçı nerede?

Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede? Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda? Uşakspor, bu sezon oynadığı resmi maçlarda sadece bir kez mağlup oldu. Oynadığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkaran Uşak ekibi, rakip ağlara 8 gol gönderirken, kalesinde 4 gol gördü. Ligde son olarak Adıyaman FK'yı mağlup eden Uşakspor, kupa maçına moralli bir şekilde hazırlanıyor. Peki, Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Uşakspor Bursaspor karşılaşması ile ilgili detaylar haberimizde…

UŞAKSPOR-BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Uşakspor - Bursaspor maçı 10 Ekim Perşembe günü saat 15:00'da başlayacak. A Spor ekranlarından şifresiz ve ücretsiz yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası, 2. Ön Eleme turunda Uşakspor ve Bursaspor karşı karşıya gelecek. Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadeleyi Armağan Çıbık yönetecek. Yardımcılıklarını ise Umut Ertemel ve Mete Topcu üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Demir olacak.

Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede? Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda?

UŞAKSPOR-BURSASPOR MAÇI SON DURUM

Efrahim Alkın yönetimindeki Uşakspor, bu sezon 3. Lig 2. Grup'ta lider durumda. Uşak ekibi, ligde çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 8 kez sarsarken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Bursaspor ise yeni sezonda hem ligde hem de kupada başarı hedefliyor. Batalla'nın yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, geride kalan 5 maçta 4 galibiyet alarak 13 puan topladı ve ligde 3. sırada yer alıyor. Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme turlarını kayıpsız geçerek gruplara kalmayı amaçlıyor.

Uşakspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede? Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda?

Betül Cirit
Haberler.com - Gündem

Türkiye Kupası Türkiye Kupası Türkiye Kupası Gündem Bursaspor Bursaspor Uşakspor Uşakspor Yaşam Spor Uşak Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title