Haberler

Van uçuşlar iptal mi? Van Ferit Melen Havalimanı yangın söndü mü?

Güncelleme:
Abone Ol

Van Ferit Melen Havalimanı'nda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu. Peki, Van uçuşlar iptal mi? Van Havalimanı yangın söndü mü?

Saban saatlerinde çıkan yangın, bir anda bekleme salonlarını dumanla kapladı. Havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu, yangının elektrik panosundan çıktığı belirlendi. Van uçuşlar iptal mi? Van Ferit Melen Havalimanı yangın söndü mü?

FERİT MELEN HAVALİMANI YANGIN SÖNDÜ MÜ?

Saban saatlerinde çıkan yangın, bir anda bekleme salonlarını dumanla kapladı. Havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu, yangının elektrik panosundan çıktığı belirlendi. Yolcular dışarı çıkarılırken, uçak seferleri ise geçici olarak durduruldu. Dumanın tahliye edilmesiyle birlikte havalimanı yeniden faaliyetlerine devam etti.

VAN UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

Yolcular dışarı çıkarılırken, uçak seferleri ise geçici olarak durduruldu. Dumanın tahliye edilmesiyle birlikte havalimanı yeniden faaliyetlerine devam etti.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Van Ferit Melen Havalimanı Van Ferit Melen Havalimanı Gündem Ferit Melen Ulaşım Gündem Yaşam Van Ulaşım Gündem Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title