Haberler

YAŞ TOPLANTISI ne zaman, hangi tarihte? 2024 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı gündemi nedir, ne zaman açıklanacak?

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı, ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. 2024 YAŞ toplantısının gündemi nedir ve ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Peki, YAŞ toplantısı ne zaman, saat kaçta? YAŞ toplantısı gündemi nedir, ne zaman açıklanacak?

YAŞ toplantısı ne zaman yapılacak? Toplantıda Türk Silahlı Kuvvetlerindeki atama ve terfi kararları görüşülmesi planlanıyor. Her sene olduğu gibi, toplantının Anıtkabir ziyareti sonrasında düzenlenmesi tahmin ediliyor. YAŞ toplantısı ne zaman, hangi tarihte? 2024 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı gündemi nedir, ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizdedir…

YAŞ TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.

YAŞ toplantısı ne zaman, hangi tarihte? 2024 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı gündemi nedir, ne zaman açıklanacak?

YÜKSEK ASKERİ ŞURA TOPLANTISI GÜNDEMİ NEDİR?

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi, atama, emekliye sevk ve görev sürelerinin uzatılmasına ilişkin dosyalar konuları ele alınacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek Yüksek Askeri Şura'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Şura'ya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu katılacak

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Gündem Politika Dünya Gündem Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title