Haberler

Young Boys- Inter maçı ne zaman? Young Boys- Inter maçı sata kaçta, şifresiz mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Young Boys ve Inter arasında oynanacak olan futbol maçının tarihi ve saati merak konusu oldu. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı, maçın şifresiz olup olmadığı ise futbolseverler tarafından sorgulanıyor.

Bu önemli karşılaşma, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki durumları açısından büyük bir öneme sahip. Inter, grup aşamasındaki hedefleri doğrultusunda kazanmak zorunda. Maçın yayın haklarıyla ilgili olarak, Türkiye'deki futbolseverlerin en çok merak ettiği konulardan biri de karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmadığı. Genellikle bu tür uluslararası maçlar, büyük spor kanalları aracılığıyla yayınlanıyor. Peki, Young Boys- Inter maçı ne zaman? Young Boys- Inter maçı sata kaçta, şifresiz mi? Detaylar haberimizde...

YOUNG BOYS- INTER MAÇI NE ZAMAN?

23 Ekim Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 22.00'da başlayacak.

Young Boys- Inter maçı ne zaman? Young Boys- Inter maçı sata kaçta, şifresiz mi?

YOUNG BOYS - INTER MAÇI SAAT KAÇTA?

Wankdorf Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 22:00'de başlayacak. İngiliz hakem Michael Oliver'ın yöneteceği karşılaşma TRT 1 kanalından naklen yayımlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi Gündem Young Boys Futbol Spor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title