Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin Güran cinayetinde anneyi ele veren soru

Cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İddianamede anne Yüksel Güran'la ilgili de çarpıcı bir detaya verildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

Hirai Zerdü?:

Bu isin civisi cikti artik. Bir anne neden kizini oldursun. Bana hic mantikli gelmiyor. Oglu neden yardim etsin. Amcasi 8 yasindaki kizdan ne fayda saglasin ? Bu iste bir is var ama bilemiyoruz. Yaw kaza ile bile insan birsey yapinca acik acik soyler neyi gizlemeye calisiyorlar. Allahtan utanmadigim seyi kullundan hic utanmam. Bu olayin net belirlenmesi lazim. Neden. Nicin sebep. Amac ?

Yanıtla160158
Mehmet ŞaFaK:

tamam öldüren ve iştirak edenler bunlar, neden öldürüldü aceba

Yanıtla7185
FONCUSAVAR:

aile zaten sıkıntılı ama köydeki diğer herkes te de sıkıntı var demek ki biliyorlarmış her kes susmuş. Yazık insanlığınıza sizin.

Yanıtla1176
ahmet:

İddianame müthiş,ellerine sağlık.Suçlular biran evvel bulunsun.

Yanıtla282
sanane banane:

Ya Arkadaş, bir Allahin kuluda çıkıp, bu kız neden öldürüldü diyemiyor, Amca, Anne ve Oglu neden öldürsünki? Neyi saklıyorsunuz....?? Yoksa bu işin arkasında bir Tarikat veya arkası sağlam biri var...!!

Yanıtla3441
Burhan ayd:

Bunlarla aynı çağda yaşadığım ve aynı havayı soluduğum için utanç duyuyorum. Nasıl bir vahşet içindeyiz.

Yanıtla363
Serkan Diler:

bunların alayını neden kurşuna dizmek yerine yargılıyorlar aklım almıyor.

Yanıtla152
BARBAROS:

Kaç ay oldu hala olayı çözemeyen bir kolluk kuvvetimiz var . Bu cinayet bu kadar fail ile Faili mechul olursa valla şaşmayacağım

Yanıtla1224
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title