Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kredi kartlarından katkı payı alınmasını içeren düzenleme ertelendi

AK Parti Grup Başkanı Güler, Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi görüşmelerinin sonlandırıldığını açıkladı. Teklifte limiti 100 bin TL ve üzeri kredi kartlarından savunma sanayiine aktarılmak üzere yıllık 750 TL katkı payı alınması da yer alıyordu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (4)

Ahmet AKGÜL:

rahmetli Erbakan hoca, gelir vergisine bile karşıydı kaldıracakken, şunların devlet yönetimine bakın!!! her şeyi milletten alıyorlar.

Yanıtla128
Vatan Daş:

Devlet yönetilmiyor. Siyasilerin lüx ihtiyaçları için halk resmen sömürülüyor. Sarayın masraflarını halktan çıkartıyorlar. Milli servetleri satanlar bunların hesabını nasıl verecekler.

Yanıtla121
sade vatandaş:

Zaten yeterince vergi alınıyor halkın sırtına bineceğinize israf ve müsrif musluklarını kısın kurtuluş savaşında şerife bacı mermileri son model lüks makam araçlarıyla taşımamıştı Atatürk bir yere giderken üç beş uçakla gitmiyor bin odalı,yazlık,kışlık saraylar yaptırıp orda yaşamıyordu

Yanıtla16
Tahsin Dönmez:

Salak bunlar ya…

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title