Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Amca Salim Güran'ın son ifadesi: Hayat kadınlarıyla görüştüğüm için arama kayıtlarını sildim

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde tutuklu olan amca Salim Güran'ın savcılıkta verdiği son ifadeye ulaşıldı. İftiracı Nevzat Bahtiyar'ın kendisiyle ilgili söylediklerinin yalan olduğunu iddia eden Salim Güran, "Arama kayıtlarını neden sildin?" sorusuna, "Ben hayat kadınlarıyla görüştüğüm için sildim." yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (17)

Köfteci Jardel:

Hani çok muhafazakar biriydin. Tonla dini ve milli paylaşım yapıyordun. Bu ne şimdi?

Yanıtla2242
AGAli:

Bir adalet olurmu umuduyla bekladik ama yazık ki bu seferde olmadı, ön koltuktaki DNA arka koltuğa geçti (Narin arka koltukta oturdu diyenler kazandı, ceset ön koltuktaydı diyen Nevzat kaybetti), Meta(Whatsup firması) nın kurtaramadığı yazışmaları siber şubemiz buldu ve buluna buluna Muhtarı aklayıp 15 yaşındaki kurban seçilen işçi çocuğun üzerine kaldı cinayet. Böylece Ensesi kalın Güran aşireti kazandı, Zavallı Narinin davası da her zamanki gibi öbür dünya ya kaldı..

Yanıtla13207
man over:

Bu zamana kadar konuşmaların hiçbirini kayıt etmemiş,telefonuna kayıt programı indirip sadece 15 yaşındaki çocuğa ''kız öldü mü'' sorusunu kayıt etmiş :)

00
Celadin TALAY:

İlk gündede bunların olacağı belliydi adalet şahsen beklemiyorum

00
Ömer:

Büyük oyunlar dönüyor.

Yanıtla1162
JY:

UMARIM TARİKATLARIN KURAN KURSLARINI KURATARMAK İÇİN İFTİRA ATMIYORLARDIR.

Yanıtla12136
isa kızmaz:

Neden o gün sildin????

Yanıtla3131
Buğra Er:

Yalan işin içinden sıyrılmak istiyor

Yanıtla1130
Vedat Tnc:

Ne dedi, ne dedi. Salim dedi, gel dedi. hayat kadınlarıyla görüştüm dedi.Bu yüzden telefon rehberini sildim, dedi. Bizde yedik....

Yanıtla298
Bişey Söylicem:

Çok basit, kim bu kadınlar, soralım bakalım aramış mısın

Yanıtla277
Emre Yiğit:

Palu vakasını geçti yeminle

Yanıtla076
Kadir Tokay:

Hiç bir şeyi hatırlamıyorsun ki Salim ütög.

Yanıtla371
Özgür Çocuk:

Güzel yalan haa

Yanıtla010
Nefi null:

Bütün köylünün bilip asılsız ihbar verip devleti kandırması sim kartlarını atması . Ailenin ağıtlar yakarken yalandan ağlamaları ... Birinci dereceden bir sürü kişinin suçun için'de olması . . Çelişkili ifadeler . . Cesedin yerini bir sürü kişinin bilip susması . . Küçücük bir kızı yok etmek için ne büyük bir çaba harcamış lar . 1.Neden öldürüldü 2.Ölendw o alenin evladı ise neden susuldu askıda kalan sorular

Yanıtla06
Hayat:

Neden o gün sildin? Dogru bir soru ama kendisine bu soru yerine çay icer misin soruluyor herhalde ki halen sorusturma devam ediyor.bu yaprağı bana verin sadece 2 saatte olay biter.

Yanıtla03
Fero Cecen:

Filmin sonu katil ramazan nevzat olacak.salim aga ve aliesi serbest kalacak.2 yengesiyle aşk yaşamaya devam edecek.adalet buna denir.

Yanıtla01
Cafer KILIÇ:

Herseyi biliyor bence yalan söylüyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title