Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Erden Timur'u yok saymıştı! Transferlerin geciktiği Galatasaray'da Dursun Özbek'e tepkiler çığ gibi

Galatasaray'da transferlerinin gecikmesi taraftarların tepkisine neden olurken, İbrahim Hatipoğlu'nun Doue transferinin gerçekleşmeyeceğini açıklaması bardağı taşırdı. Başkan Dursun Özbek'i eleştiri yağmuruna tutan Galatasaraylılar, teknik direktör Okan Buruk'a ise destek verdi. Öte yandan Özbek'in Erden Timur'un istifasının ardından "Yapılan transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım " sözleri yeniden gündem oldu Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Karaşal:

Başarıya tahammülü olmayan bir toplumuz malesef. Birisi az biraz iyi işler yapıp öne çıkınca hemen al aşağı ediyoruz.

Yanıtla332
Veysel null:

Galatasaray eksik bölgelere transfer yapmazsa yeni sezonda derbilerde galibiyet alması zor çünkü FB maximin gibi iyi bir oyuncu aldı jk ise rafa Silva aldı. Güçlerine güç kattılar ya biz? Bence Dursun Özbek birilerinden bilerek transfer yapmaması için talimat almış olabilir. Bu sene Galatasaray ın yine şampiyon olmasını istemeyenler var perde arkasında.

413
Karaşal:

Okan buruk takımın başındayken fenerbahçe için şampiyonluk hayal. Muslerayı forvet, icardiyi kalede oynatır yine şampiyon olur. Ama zorlamaya ne gerek var. 2 tane topçu alacak bitecek. Beceriksiz yönetici istemiyoruz.

59
Yavuz Yıldız:

Timur mükemmel başkandı ne oldu da gitti. Galatasaray o adam olmadan ilk 3 giremez buraya yazıyorum takım dağılır

Yanıtla420
Ersun Yalçın:

Orada oturmamanız lazım gitmelisin.

Yanıtla412
tamer durmaz:

Erden timur bağlntılarıyla baştılıydı ama aynı bağlantılar şuan ortada yok ve bu gsnin derin yapısı en azından bu dönemde erdeni istemiyor sebebini bilmiyoruz tabiki

Yanıtla65
İnsan Doktoru:

Dursun Özbek Erden Timur ile aralarının iyi olmasını kıskanıyorlar ondan dedikodu yapıyorlar diye başka takımları suçlamıştı. Herkes görüyor şimdi gerçekleri.

Yanıtla54
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title