Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusundan İran itirafı: Füze saldırısında iki askeri üssümüzü vurdular

İran'ın salı günü düzenlediği füze saldırısında büyük hasar almadıklarını söyleyen İsrail sonunda itiraf etti. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari yaptığı açıklamada, füze saldırısında Nevatim ve Tel Nof askeri üslerinin vurulduğunu açıkladı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İran bize yüzlerce füzeyle saldırdı, yanıt vereceğiz" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (27)

Buğra Er:

KOSKOCA BİR YAALAN İSRAİLLE İRAN DANISIKLI DOGÜS YAPIYOR

Yanıtla95106
null:

Danışırlarken yanlarındamıydın...

1224
Serkan Yılmaz:

Neyin kafasını yaşıyorsunuz

69
VEFA:

Demek ki, İsrail İran'ı bu sefer kötü vuracak. Şimdiden uluslararası meşruiyet zeminini hazırlıyor!...Göklerden bir güç inse de bu savaşları, tüm kötülükleri bitirse be.. Çok yorulduk!..

Yanıtla4067
Çilekli turşu:

Vefa kardeş.. o sizin göklerden gelecek diye beklediğiniz kişi Allahin izni ile Hz Muhammed'in ümmeti olarak gelecek ve inşallah yahudiler yenildiği zaman o dediğin kötülükler bitecek ..

1529
VEFA:

Çilekli kardeş, sen İslam ülkelerinin haline bir bak. Dünya hazırkinden ne hayır gördü ki, gelecek olan dünyayı kurtarsın. Birazcık da imanla değil; akıl, bilim, vicdanla düşünün!...

88
null:

"Tarla bombalıyor" diyen arkadaşlar.... İnanın israil iki diyorsa hedefi bulan füzeler kat be kat fazladır... Saldırının ilk dakikasından itibaren kendi vatandaşlarına sosyal medyada paylaşım yasağı getirdiler...neden acaba..

Yanıtla1981
Benim Kkk:

Ne istiyorsunuz bu israilde zaten bir avuç devlet 4 defa tum araplar savasti kaybetti bir topragi kazanmanin yurt yapmanin yolu savas kazanmak degilmi tüm devlet sınırları böyle değil mi kazandıklarını üç katını barış için ger iade etmedimi yok etrafını terör örgüleri ile yuvarlandı her fırsatta saldir sonrada İsraili saldırgan ilan et siz nesiniz peki israile karşı

Yanıtla8312
Recep Karaosmanoğlu:

Yalandır

Yanıtla3321
Çilekli turşu:

Öpüşür barışırsınız ..nasil olsa ortak hedefleriniz var ..

Yanıtla2031
Orhan ŞENGÜL:

Yalan! Boş arazilere atıldı füzeler. Ve şimdi vereceği karşılığı ölçüsüz yapacak, diğer ülkeleri de buna karıştıracak, bunun için meşru zemin hazırlığında. Adamların işi gücü yalan!

Yanıtla1114
Riza Kaya:

vay aslanim diagnostigini mi cikardin bölgenin bu kadar emin konuşuyorsun

00
Benim Kkk:

İktidar bosver swn onun bunun derdini etrafımızı ateş çemberi dönmesine zamanında sizler çanak tuttunuz balik hafızalı olduğumuz için çabuk unutuldu siz is yapacaksanız çekin elinizi ülke yönetiminden 25 yıldır iktidarsiniz tüm kurumlar Cumhuriyet tarihinin en berbat durumuna, düştü ülke insanı hiç bukadar mutsuz değildi ekonomi hiç bukadad ümitsiz batmamıştı bunların üstünü örtmek için filistin hamiliginizi kimse yemez filistin bu kafanız yüzünden tamamen işgal edilmiştir.

Yanıtla42
Lutfi Erdonmez:

İran aslında az saldırdı İsrail’in yaptıklarının yanında hiç İran’ı itrail çok kışkırttı bu kadar sabırı her ülke göstermez İsrail’in yönetiminin sonunu hiç iyi görmüyorum

Yanıtla15
suskun çocuk null:

bir demet tiyatro .

Yanıtla31
Veli Yalçın:

İnandırıcı olması için boyle açıklama gerekli. Siz elbet bir birbirinizi yiyeceksiniz

Yanıtla21
Ersen EKİNCİ:

İsrail en doğru zamanda karşılık vereceğim diyor. Abd den izin alamıyor yani. Kasım’da abd seçimleri varken. Ve iki aday abd başkanı da israile tam destek. Aralık itibariyle israil in cevabını görebiliriz.

Yanıtla03
Senrey26:

sonunda kedi olalı bir fare tutmuş acem. ama bu yetmez ki.

Yanıtla03
Juan Roman Riquelme 10:

Bu nasıl haber sizdemi israile çalışıyorsunuz anlamadım .

Yanıtla03
Mustafa Yaşar:

Yalan dolan. Savaşın ortasında askeri üstümüz vuruldu.demek tamamen sahdekarlık

Yanıtla11
Papatya papatya:

Yav he he inandık

Yanıtla11
Sinan sinan:

bu sefer 2 kati fuze sallasin anca olur bu is

Yanıtla11
İbrahim Aslan:

TABI EFENDIM ...

Yanıtla11
HALİS ER:

İçi boş füze göndermiş bombanın düştüğü yerdeki Arabanın camları bile kırılmamış vay be

Yanıtla10
Ibrahim Arpaci:

ÇOK KOMİK YAA, BİZDE YEDİK

Yanıtla10
Tolga Babacan:

Olmadi. Tiyatro basdan

Yanıtla10
serdar turan:

yeteryahu israit

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title