Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. Uçum "Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar' diyen birinin yeniden başkan olmak istiyorum demesinin manası nedir: Herhalde Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başkan olmak istiyorum demektir, başka bir anlamı olabilir mi bunun. Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe'nin önünde tutan bir başkan görülmemiştir" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (41)

Yasar Unal:

İşte şu andaki durumun özeti. FB'ye yapılanların resmi ağızdan itirafı. GS'ın niye şampiyon olduğunun cevabı. Türkiye'de furbolu da bitirdiler ne yazık ki.

Yanıtla348273
Sinan Bulduk:

Nerenle okudun yazanları Yasar

115309
Sedat Açıkgöz:

fb.yöneticilerde sporla uğraşsın siyaset ile değil örnek mi uğur dündar

69190
Akif tayfur:

adam sarı lacivert kalp atıyor sen daha GS diyorsun

5177
Emin Alıç:

Tam anlamıyla Türkiye'nin özetisin. Ne okuyor ne anlıyorsun. Tam Ali Koç'un istediği taraftar tipi

4154
Yasar Unal:

Emin Alıç.çok şükür düşünebilme kaabiliyetine sahibiz.Taviz vermedik bundan.Kimsenin adamı da olmadık. Yanaklarımıza dokunamaz kimse.

2653
Yasar Unal:

Verilmeye çalışılan suliminal meaajlara bakarsanız bu paylaşımın nede. yapıldığını anlarsınız diye düşünüyorum. Bu vatandaş durup dururken niye giriyor bu meseleye?

1835
sadece 6307:

Bunun anlamini belli ki tersten okumuşsun. Bu adam yani cumhur baskani baş danışmanı fb li imis..kisaca devlet fb nin arkasinda olduğunu anlatmış oldu.buna rağmen şampiyon olamayan beceriksizlere birakin diyorlar. Degil devlet tum cihan arkalarinda olsa da gs yine şampiyon olacak

84
Doğru Söz:

Ya siyaset yapsın, yada sporda yöneticilik. Kendine güveniyorsa gelsin FB de başkan adayı olsun, sonra da boyunun ölçüsünü görsün. Sosyal medya dan sallamaya benzemez bu işler

27
Alpaslan Çelik:

Yorumlara baktım aklı başında bir tek Yaşar UNAL kardeşim doğru düzgün gerçek yorum yapmış diğerleri olayı anlamamış. SİYASET İŞİN İÇİNDE SONUNA KADAR.

10
Murat Yıldırım:

GsTff diye boşuna demiyormuş herkes…

00
SELÇUK GÜNDOĞDU:

ŞAMPİYONUMSU GALATASARAYI KUTLARIM

Yanıtla142142
Sinan Bulduk:

İKİNCİMSİ Fenere de tebrikler :)

73170
Murat Yıldırım:

Bir gün devran dönecek…

08
ayhan kaya:

Ali Koç Fenerbahçeyi yönetmek holding yönetmeye benzemez holdingtekiler senin çalışanın , burdakiler Fenerbahçe çalışanı.

Yanıtla77140
Ömer Ünaldı:

Sizin yönetimden iyi olduğu kesin

Yanıtla12390
Jon snow:

Hay ağzına sağlık ..

Yanıtla37116
Özer Doğan:

Sen fitbol tartışmasına girme ülkenin durumu içler acısı gebeş

Yanıtla5956
Mehmet Gönül:

Neden şimdiye kadar tek kelime edilmedi Ali koç günlerce böyle haksızlıklar var böyle organize işler var şampiyonlar belirlenmiş düşenler belirlenmiş lige çıkanlar belirlenmiş bahis çeteleri gibi konular konuşulurken penaltımsı lafları ortada dönerken neden kimse çıkıp tek kelime konuşmadı yani görmediler duymadılar konuşmadılar şimdi artık geç bence hiç kimse konuşmasın

Yanıtla4350
Mahmut Karataş:

açık açık evet biz hükümet olarak gs yi şampiyon yapıyoruzun itirafidir, Türk futbolu izlenmez

Yanıtla4842
Aydın şişman:

Şimdi bu beyfendi konuya neden dahil olduki onu anlamadım oysaki Ali Başkan isim vermemişti. Üstüne alınmış herhalde ??

Yanıtla2946
Tugberk null:

Ali Koç Fenerbahçe'yi haritadan sildi.

Yanıtla2741
Ali Demirdaş:

yaşa fenerbahçe

Yanıtla511
Mehmet Ceylan:

Bu nedir şimdi böyle? Haksızlıklar yapılırken sus, şimdi açıklama yap. TS maçından sonra neden konuşmadın? Bu kadar feverân etmeye gerek yok, Ts ve gs maçlarındaki gibi hakemi de, tff yi de yeneceksin sezon boyunca. Şampiyon olmanın başka yolu yok bizim için bu ülkede. Sivas’ı, Konya’yı ve diğerlerini yenemezsen sonuç bu olur.

Yanıtla312
Serkan Tezcan:

Herkes kendine işine baksın. Futbola siyaseti soktunuz. Sizene iyi yönetir kötü yönetir. Yönetim kurulu var bilmem neyi var.

Yanıtla110
Emir Emir:

BU GÜNE KADAR SİYASETİ HİÇ SEVMEDİK,SİYASET SPORA BURNUNU SOKANA KADAR,MESUT BURNUNU SOKTU SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MESUT BEY DEDİK GEREĞİNİ SANDIKTA YAPTIK.MEVZU ALİ KOÇ DEĞİL MEVZU FENERBAHÇE OLUNCA BUNUN SONUCUNDA DA SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MEHMET DİYECEĞİM.

Yanıtla110
Ozcan Alakus:

Ali Koç önce sizi yıkacak, ardından da FB yi şampiyon yapacak. Yazın bir kenara.

Yanıtla45
pusatalfa:

Ali koç oraya buraya bağırıp çağırarak, azarlayarak futbolda başarıyı yakalayacağını sanıyor. Türk futbolu onun sayesinde dip yapmıştır. Ne hukuk bırakmıştır ne düzen hepsini al aşağı etmiştir. Yazar çizer tayfasına bakıyorsun gazetede yada kanalda beyefendinin şirketlerinden reklam alamayız diye hiç bir eleştiri yapamıyorlar. Vesselam tırı vırı bir durum dense daha yerinde olur.

Yanıtla72
Kasım Ekşi:

Ali Koç FB yi bırakmaz,bana göre görevlendirildi.Ben Devletin yerinde olsam gözümün önünden ayırmam.

Yanıtla52
A Alkan:

Senin ne işine yorum yapmak,taraftarıysan eleştirebilirsin yada sevinebilirsin. Senin iş tanımında bu yoktur, sen 85 milyonu ilgilendiren konularda yorum yap, çözüm yarat ekonomi, sağlık, adalet, eğitim vs. Başka konu bulamadıysan bu ba sayılanlardan başlayabilirsin. Sn. Danışman

Yanıtla24
İzmarit:

Aziz yıldırıma kumpas kuruldu. Yine seçimleri Alı koç kazanacak. Geçmiş olsun takımımıza. !!!

Yanıtla14
Güray Dilli :

Neler gelir gider , Koç yerinde durur

Yanıtla05
Şeref Çetin:

sana mı kaldı

Yanıtla14
ÜMİT KATMERLİKAYA:

(Herhalde Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başkan olmak istiyorum demektir,) demiş sayın sözcü ben bu söylemden şunu çıkardım, (evet haklısın gitmezsen şampiyon olamazsınız) yanlışmıyım ?

Yanıtla03
Firat Tas:

Zaten herkes kara bir siz aksınız

Yanıtla02
Alpaslan Çelik:

Yahu ne güzel yorumlar var Yaşar 12 den vurmuş. Mehmet Gönül süper tespit, Mehmet CEYLAN harika , emir emir MÜTHİŞ demek ki neymiş insanların aklıyla dalga GEÇİLMEZMİŞ müthiş tespitler altına imza atarım.

Yanıtla11
İsmimi ne yapacaksın:

Oldukça haklı.

Yanıtla10
kaya sahiner:

Dağda ne Yaşar ….

Yanıtla00
Gerçeğin Peşinde Resul Aydın:

Tebrik ederim; çok komik bir espri...

Yanıtla00
Alpaslan Çelik:

6307 algıda son nokta TFF MHK ve ençok da hükümeti saklamaya çalışmanız manidar.

Yanıtla00
Ali Demirdaş:

ondan sonra seçimde niye oylarrımız düştü..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title