Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kaçak villa" eleştirilerine yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Vaniköy'deki izinsiz inşaatın haber alınır alınmaz mühürlendiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'un en güzide yerlerini para babalarına peşkeş çekiyorlar" sözlerine yanıt verdi. Özel, "261 gökdelen onun veya onun partisinin belediye başkanları döneminde İstanbul'un silüetine hançer gibi saplanmıştır. En son konuşacak kişi Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (24)

sade vatandaş:

uzağa gitmeye falan gerek yok bu iktidarın İstanbulun silüetiene yaptığı katkıları muhteşem hizmetleri görmek istiyorsanız fazla uğraşmanıza gerek yok bir yakın geçmişte çekilen dizi filmlerdeki İstanbulun halini izleyin bir şimdiki ...o gökdelenleri istanbulun silüetine İmamoğlu dikmedi İmamoğlu Üsküdara sahile usülsüzce kondurulan kaçak kafeleri yıktırıp oralara biraz nefes aldırdı

Yanıtla99134
MNejat İşsever :

Gökdelen arz talep meselesi. Dikmeyipde dünyaya meydan mı okuyacaksınız. Birde burada oturanların memnuniyetsizliğini dinleseniz. Hem malına hem mıhına.

92
Emre Yeşilyurt:

Filler savaşıyor , karıncalar eziliyor ! Hiç biriniz birbirinizden farklı değilsiniz.

Yanıtla24112
Revolver:

biri vardı... biz istanbula ihanet ettik diyordu... kimdi o ?

Yanıtla20111
Gamer Amca Tv:

o yapınca sizinde yapmanız normal mi oluyor ?

Yanıtla2195
ihtiyar:

allah razı olsun senden nihayet aklı başında bie yorum

23
Mustafa Ozdil:

özel iddaaları bile reddedemiyor :)

Yanıtla3481
Mustafa Aydogan:

Haksiz mi? Kendisini çok dürüst ve temiz mi zannediyor?

Yanıtla3342
Medeni Bingöl:

Planları bozuldu

Yanıtla957
Yasar Unal:

Özel 'e cevap vermek için iyi bir fırsat doğmuştu. O da bu fırsatı tam olmasa da büyük ölçüde değerlendirmiş. Daha iyisini yapabilirdi diye düşünüyorum.

Yanıtla1939
Cem Bozkurt:

Nokta.

Yanıtla2722
Hek Tor:

Ben, evet şahsen BEN de Okluk Koyu'na çok üzülüyorum... Bir tabiat harikasının katledilişine, ama Koyu'nlar hiç de üzülmüyorlar nedense.

Yanıtla1236
mi:

cok pardonda yatay mimari mi bekliyorsunuz istanbula hinca hinc nerden arazi bulunacak? tabiki gokdelen yapilacakti cok onemsediginiz istanbulunuzun once denizini mahvetmemekle baslayabilir CHPliler.

Yanıtla37
Genco:

Yakayı ele vereceğinizi anladığınız anda mı mühürlediniz ? Atalarımız birçok şeyi yaşamış olmalılar ki, hayat boyu sözlerinin bir örneği ile karşılaşıyoruz.. “ minareyi çalan kılıfını hazırlar “ Ayrıca kaçak yapıyı gökdelen yapı ile kıyaslamak… İşe bu olmamış çünkü çok komik olmuş : )))

Yanıtla27
Hasan Demirtas:

A….. özel de ağlama moduna geçti

Yanıtla24
Hüseyin KARA:

Bende çarkın içindeyim diyememiş kıvırıp durmuş özel efendi.

Yanıtla15
Cafer Yavuz:

zamanında siz yapmıştınız şimdi de biz yapıyoruz ne var bunda diyor

Yanıtla23
Akıl:

Özel haklı , CB çok üzüldüğü halde halen Zeytinburnu nda koca koca binalar yıkılamadı.

Yanıtla31
Ergün Erol:

Ve vurdu gol oldu

Yanıtla21
Solo Türk:

aynı cümleleri izmir içinde söyle özgürcüm her yer gökdelen oldu

Yanıtla12
Erkan Unal:

Arkadaşlar iktidarıda,ana muhalefeti de değiştirmek bizim elimizde,sandıkta iki parti de ağzının payını almalı kimse fanatiklik yapmamalı,bir sürü parti var,unutmayın biz kimi seçersek o iktidar ve ana muhalefet olur bunlari değiştirmenin zamanı geldi

Yanıtla12
Yakup Şan:

Bizler 40 yıllık Şehreminiliyiz , topkapıya dönüşte solda Eski eresin oteli sagında park vardı kimlere peşkeş çekildi ,Aksarayda UFİNİN hemen sagında park vardı kimlere peşkeş çekildi ,Bütün bunlar Topbaş zamanında oldu. Birde Topkapı Mevlana kapı arasınada surdibi bölgesi bizzat kendi oğlu tarafından işgale uğradı .Bunlar benim bildiklerim

Yanıtla11
Solo Türk:

özgür özel ayıbı örtcem diye çabalamaya devam

Yanıtla01
Doğan Sungur:

Al birini vur ötekine götürün bakayım nereye kadar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title