Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kadın Giyim Festivali sekteye uğradı! Esnaf istemedi zabıta elektriğini kesti

Sivas'ta düzenlenmesi planlanan Kadın Giyim Festivali, Sivas Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahalesi ile açılmadan kapandı. Festival için kente gelen esnaf ise hem hayal kırıklığı yaşadı hem de büyük bir maddi zarara girdiği için tepki gösterdi. Belediye başkanı ve yardımcıları ile görüştüklerin söyleyen festival esnafı, "Oda başkanlarının şikayetleri üzerine alanın kapatıldığı" cevabını aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Emrah null:

kesinlikle doğru karar. milliyetçilik ırk mezhep ya da dil ayrımı değildir milliyetçilik İşte budur

Yanıtla13216
Metehan Eryilmaz:

Milliyetçilikle ne alaka sanki yunan stand açıyor. Yunan bile açacak olsa baştan verme iznini. Son dakika kablo kesmek nedir.

274
Knn Tprk:

Keşke milliyetçiliğin anlamını bilseydin. Senden çıkan ses tenekeden çıkan sesten daha boş!

255
BASRALI HASAN:

Ne enteresan bir ülkeyiz madem ki izin almak gerekiyor bu insanlara burada stand kurma sefasını gelmiş o zaman mı aklınız başınıza geldi. Bu fuara katılan kişilerin zararını kim ödeyecek? Yerel esnafa zarar verdiğini o gün mü öğrendiniz?

Yanıtla160
Fırat Günay:

Şükredin ateşe vermediler. Pek severler yakıp yıkmayı.

Yanıtla1729
fahrettin kılınç:

Bu işin milliyetçilikle alakası yok.Esnafin işine gelmez çünkü Sivas esnafı etiketsiz ürün satmayı çok sever Ankara'da 190 lira olan sweatshirtü 390 satar o yüzden işte Sivas'tan hiç bı halt olmaz ancak benzinlikte iyi yıkama sırası bekler arabasını temizler en güzel aktivite o Sivas genclerinin yaptığı

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title