Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Sinan Ateş'in annesi mahkemede fenalaştı! Oğluyla arasında geçen diyaloğu anlatırken kalbini tutmaya başladı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davada, Ateş'in annesi Saniye Ateş duruşma sırasında fenalaştı. Saniye Ateş, "Bir gün, sırtında çelik yelekle bana ziyarete geldi. 'Oğlum neden çelik yeleği giydin' dediğimde, 'Ana benim ipimi çektiler' dedi. Benim oğlumu öldürmek için mi Ülkü Ocakları Başkanı yaptılar?" ifadelerini kullandı. Birden kalbini tutmaya başlayan Ateş'e sağlık görevlileri müdahale etti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (9)

Avşar OĞLU:

Sadece Devlet Beyimizin arkasındayız ! O buna asla müsade etmezdi. Gerisi derhal istifa etmeli ! Faydaları yok zaten camiamıza

Yanıtla11822
sade vatandaş:

evlat acısını evladı olanlar anlar

2115
Yasef Behar:

Onuda incelesinler bakarsın bir şey çıkar

35
Hamit Gündoğdu:

En gerçek, doğru ifade bir annenin feryatlarıdir.. ve ciddiye alınması gerekir. Allah herşeyi görüp bilendir şimdi olmazsa bile Allah'ın adaleti tecelli tecelli edecektir.. bir akademisyen ve o kadarda temiz vede cesur bir insanı katledenler bu nur yüzlü annenin feryadı bir şekilde sizi cezalandiracak.

Yanıtla489
VEFA:

"Baş nereye giderse, ayak da oraya gider!.." demiş atalarımız. Ülkücü bunu da bilir herhalde!...

Yanıtla264
Arda Yıldız:

Tam bir Tiyatro sergileniyor.

Yanıtla230
Onemli Degil:

" Denize Dusen Yilana Sarilirmis " Diye Bir Laf Vardir..Ama Anlasilan O ki, Bu da Ise Yaramamis..Keske Is Bu Raddeye Gelmeden Once Genel Baskan Ilgilenseymis..Simdi Vijdani Ile Basbasadir..Sorsan Ulkemizi, Milletimizi Sevmek Onlarin Tekelinde Ama Birbirilerinin Kuyusunu Kazip Duruyorlar..Suikasti Isleyenler Baska Milletten Olsa Insana Bu Kadar Koymazdi Herhalde..

Yanıtla126
Yasef Behar:

Ateş düştüğü yeri yakarmış Allah sabır versin

Yanıtla011
İrfan karaaslan:

aman allahim sen bızi insan olarak yarattın. bu nekadar kötu durum.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title