Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İkinci 'Seçil Erzan' vakasında banka müdürü Hatice'nin paraları verdiği isim tutuklandı

İzmir'de yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık suçlamasıyla intihar girişiminde bulunan özel bir bankanın şube müdürü Hatice Ö.'nün tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün paraları verdiği öne sürülen döviz bürosu sahibi S.Ç. ise dün akşam sevk edildiği adliyede tutuklandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Fatih Daldal:

Bence bu bayanlar tutuklanmamalı para verenler dolandırıcılık ve sahtekarlıktan tutuklanmalı. Bayanlarada üstün kabiliyet ve zeka ödülü verilmeli.

Yanıtla532
Mustafa Genç:

paraları fazla herhalde iyi olmuş!!!

Yanıtla119
Musa Gerçekçi:

Kim kime, dum duma Denizbank kapatılıpkayyum atanmalı...

Yanıtla116
Gh Tgv:

Calarken iyiydi. Simdi rol yapiyor ceza almamak icin. Gerci burasi turkiye 3 sene yatar.

Yanıtla010
Baba Can:

Bu kadınları kullanan bir yapı kesin var tek başlarına bu işleri yapamazlar ne hikmetse kendilerini çok güzel gizliyorlar kadınlar da konuşmuyor itirafçı olsunlar ceza indirimi verilsin yoksa mağdurların paraları buhar olup gider onlarda korkudan içerde çürüyüp giderler

Yanıtla02
yüksel akkoyun:

o da birşey mi? buna benzer bir hadisede, verdiği paradan daha fazla parayı alan gurur kibir enaniyet haset sahibi birine, yurtdışına kaçarken o ülkenin kralı yıldırım telgrafıyla BAŞARILAR diledi. hersey kamuoyu önünde oldu. herkes baktı. hiç kimseye birşey olmadı. Bu hadiseye kadar o ülkede herkes kanunlar önünde eşit sanıyordum. değilmiş.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title