Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Cezaevinde çocuk koğuşundaki cinsel istismar skandalında gardiyanlar hakkında hapis talebi

Kocaeli'de 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. ile M.D.'nin, aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğramasıyla ilgili mide bulandıran olayda yeni bir gelişme yaşandı. S.T. ve M.D.'ye idrar içirip cinsel istismarda bulunan 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezasının verildiği olayda, 5 gardiyan hakkında da "görevi kötüye kullanmak" suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (34)

A B:

Asıl suçlu gardiyanlar bence 3 ay 1 yıl tatil gibi ödül olacak

Yanıtla89317
Atila Yakar:

Bu 5 gardiyana 1yıl hapis vermeli indirimde yapmamali devlet memurlugundan cikartilmali

Yanıtla85284
Onur Yener:

Nesin sen hakim mi, savcı mı???

10
Erdal Doğan:

Gardiyanların haberinin olmaması imkansız çocuklar korktuğu için şikayetçi olmamış umarım savcılık gerekli cezayı verirler

Yanıtla67284
ismail bey :

İnfaz koruma memurları sadece sayımlarda ve ziyarete çıkacak varsa veya acil durumda koğuşa girermiş. Çocuklarda saatte bir kapıdan bakıyorlarmış..

824
Engin Turan:

İhraç Edin Görevini yapmayan gardiyanlar neye yarar Tatar Ramazan filmi boşuna değil İdare ile kötü mahkûmlar anlaşır diğerleri çile çeker

Yanıtla64196
Ali Tezel:

Koğuşlarda niye kamera yok?

Yanıtla23185
ismail bey :

Olay kamerasız üst katta olmuş. Kamera olmamasını özel hayat diye mahkum ve avukatları istemiyor...

1223
Oğuzsoyu:

Gardiyanlar, vicdansız oluyor biraz. Bu tür şeylere müsahama göstermemeleri gerekiyor. Sonuçta onlar çocuk yaşta. Değişebilir güzel bir geleceğe yönelebilir. Ceza evinde böyle durumla çocuğu daha da vahşileştirir. Yaşı da genç iki gün sonra çıktığında dışarı da ilk olarak o gardiyanlara zarar verir.

Yanıtla63108
Export 86:

Ceza işlerken bu tür olayları göze alıp öyle suç işleyin milletin canını yakarken iyi kendicanlsrı çok tatlı

Yanıtla1382
kullanici:

okuma yazma bilseydin madurun kendisine acilan davadan beraat ettigini yani aslinda hapis yatmamasi gerektigini anlardin. Ondan ziyade kisinin kimligi ve gecmisi göze alinmaksizin devletin görevi vatandasini korumaktir.

2031
Gökhan Eker:

balkona koyduğu saksı rüzgarda düşmüş 1 kişi ağır yaralanmış. suç işlerken düşünmek gerekir ama insan aklı da sınırlı. Bazen hiç aklına gelmedik şey de olabiliyor. Bu idrar içmesini gerektirmiyor.

26
Mark Kolçak:

Bir insan birisine kötü bir şey yaparsa.. o insanda yani kötü şeyi yapan insanda.. HATIRA kalacakdır birisine kötü bir şey yapmış olduğuna dair. Bu HATIRA düşünceyi hep yoracakdır olabilir.

Yanıtla932
Oğuzsoyu:

Vaay be, tekerleği yeniden icat etmiş gibi yazmışsın bunu herkes zaten biliyor... sıkıntı sistem de laiksistemzararları

2724
mekanci1 genc:

Kim sucluysa cezasini ceksin

Yanıtla327
Taha Akçayır:

Gardiyanlar Yanında mi yatsın Mantıksız konuşmayı kesin ,biraz beyniniz olsun Birşey bilmediğiniz den salliyorsunuz

Yanıtla417
ismail bey :

Cezaevinde mahkumlar, memuru pek görmek istemez. Fazla kontrol yapılsa, şikayet ederler. Çocuklarda mecburi 1 saatlik kontroller var. Mahkumlar olayı üst katta gerçekleştirmiş, şikayette yok. Memur ne yapsın, duvarın arkasını göremezki..

Yanıtla515
özgün özen :

daha fazla ceza almalı gardiyanlar..

Yanıtla117
ilhan:

Geç gelen adalet...

Yanıtla78
Muhammed Hilmi Polat:

Ceza öyle ağırlanmış ki ,önce 6 aydan az ceza memurluktan atılmayı engelleyecek zaten içerde de yatmamış olacak . Tebrik ederiz.

Yanıtla74
Kralçıplak:

Bunlar günyüzüne cıkmış olanlar, bence hala devam eden zorbalıklar vardır caydırıcı cezalar gelmedikçe idam korkusu olmadıkça bu tarz haberleri okumaya devam edeceğiz , malesef ülkede adalet belli bir kesim için çalışıyor

Yanıtla110
Kasim Ayaz:

osman gazi derki bi devletde adalet nizam haya adabı mahsaret yoksa devlet kaosaherseye mahkumdur insanlık insanlar nereye gidiyo böyle

Yanıtla07
Güray Dilli :

Biz adam olmayız...

Yanıtla16
tamer topaloglu:

Bu tür insanların bulunması için siviller her yerde olmali. Suç işleyenlerin arasına karismak bu tür durumların çözülmesine yardımcı olacak. Terorde uyguladığımız yöntemlerde nasıl başarı sağladıysak bu daha kolay olacaktır.

Yanıtla13
GÜVEN01:

Sürekli kontrol. Özellikle çocuk hapishanelerinde. Haftada bir psikolog la yüz yüze olması lazım. Bı şekilde anlatır..

Yanıtla04
Hikmet E.:

bu çocukları ıslah edilmesi için mi hapse koydunuz? dışarda işleyemeyecekleri suçları içerde yapsınlar diye mi hapse koydunuz?

Yanıtla01
metehan yeşilyurt:

memurlar ne yapabilirki. belliki kontrolleri dışonda gelişen bir olay

Yanıtla01
Aziz Anbar:

siz suskunların cezaevi sahnelerini dizi mi sanıyodunuz?

Yanıtla01
aygün:

gardiyanlık veya her türlü memurluk yan gelip yatma yeri değildir. yaptıklarından sorumlu oldukları gibi ihmal edip yapmadıklarından da sorumludurlar.

Yanıtla10
GS 1905:

Belki canlari cekmistir

Yanıtla00
tilki selim:

mahkeme burda cok net suçlular hakkında geregıni yerine getirip bu duruma bir daha düşülmemesi için gerekli önlemleri almalı kamera görüntüleri izleniyor fakat bence dikkatli bakılıp yorum yapabilecek egitimi de gardiyanların alması gerekiyor .süphe duydukları koguslara dinleme cıhazıda koysunlar

Yanıtla00
Sadık:

Tutuklular Solcu

Yanıtla00
F G:

helal olsun savciya affetmez insallah gardiyanlari örnek tesgil eder diger gardiyanlara ders olmasi acisindan cok önemli

Yanıtla00
Hakan Saglam:

3 yıldan 1 yıla ne demek? Orada o gardiyanlar bostan korkuluğumu güvenlik sorumluları değillermi ? Bu adalet mi rezalet mi? Utanıyorum yargı sistemimizden üzücü..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title