Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok kuruma yeni atamalar yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Atama kararlarına göre Anayasa Mahkemesi üyeliğine Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Hakkı Susmaz, TOKİ Başkanlığına Mustafa Levent Sungur atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında da, Bakan Yardımcıları Vedad Gürgen ile Refik Tuzcuoğlu görevden alındı, yerlerine Ömer Bulut ve Burak Demiralp atandı. Öte yandan Tokat Valiliğine ise Abdullah Köklü getirildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (10)

yüksel akkoyun:

61 in valisi ve emniyet müdürü hâlâ orada oturmaya devam ediyorlar. inanılır gibi değil.

Yanıtla2457
Musti40 :

Ee oturuyorsa ne olmuş??? Sadece eleştiri ile bir yere varılmaz. Sebepsiz yerede kimsenin onuru ile oynamaz!

4454
Safe Safer:

Helal Musti

78
şahabettin Ayyıldız:

Değişse ne olur ki

Yanıtla860
A Alkan:

%10 luk atamalar bunlar

Yanıtla233
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Çevre şehircilik bakan yardımcısıydım daha üç ay olmuştu ama bu sabah öğrendim ki adli tıp kurumuna daire başkanı olmuşum,görevini iyi yaparsan iki ay sonra diyanete şube müdürü olacaksın dediler,ama ben hakimler savcılar asil üyesi olmak istemiştim ama hayırlısı bunada şükredelim:)))))

Yanıtla1315
Hep Hiç Bir Şey Yokmuş:

Kainat bir gün hiçliğe dönüş yaparken.. bu atamaların ÖNEMİ nedir sorusu gündeme gelebilir. Bu atama işleminin ÖNEMİ bilinmeliki .. hatıra olarak düşüncelerimizde kalabilsin yani durabilsin.. tüm kainatça hiçliğe huzurluca dönüş yaparken.

Yanıtla177
Gjerj Kastoroiti:

yeme sırası bunlara geçti demek ki.

Yanıtla711
isa yatar:

Samimi söylüyorum REİS BEY kendinizde başarısızsınız bence hakkaniyetli olarak kendnizi görevden almanız ve atama yapmanız gerekir.

Yanıtla02
Kralçıplak:

Yiyin bakalım topyekün

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title