Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Montella'dan çok konuşulacak Arda Güler yorumu: Oynatmamak mümkün değil

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler hakkında konuşan Montella, "Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Geliştirmesi gereken yerler var ama oynatmamak mümkün değil. Onun gibi bir oyuncu olmadığında farkını hissediyorsunuz" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Gjerj Kastoroiti:

ne ardaymis ve oynatma yarın fizik kapasite zayıf yeter artık

Yanıtla2117
senar:

arda iyi evet ama çok yetersiz, 2 yıl sonra daha iyi konumda olabilir. yine de 15-20 dk şans verilebilir ikinci yarı. 90 dakikalık oyuncu değil şu anda.

58
Murat Vural:

Türkiye Avusturya yı en az 2 farkla yener . Arda da en az 2 gol atar . Türkiye inşallah en az yarı final oynar gibi görünüyor . Final Almanya ile Türkiye oynar .

Yanıtla1114
Mustafa Akgül:

Güzel dileklerine inşallah diyorum. Bizim takım istikrarsız korkutuyor. Dün İspanya bugün Portekiz nasıl futbol oynadı izledik

011
Erol Birol :

Murat sen bir hayal dünyasında yaşıyorsun. Vallahi durumun vahim.

54
Erol Birol :

Biz avrupa kupasını bıraktık 19 yaşındaki ardayı konuşuyoruz. Bu çocuk şimdiye kadar 1 güzel gol attı başka hiç bir şey yapamadı. Siz devamlı verin gazı bakalım nereye kadar.

Yanıtla710
murat özbaş:

Yetenek 10 numara 5 yildiz ama ikili mucadelelerde yetersiz. sivrisinek gibi kaliyor rakiple mucadelelerde..Ancelotti bunu diyor zaten aylardir.Ama zamanla en iyisi olacak Arda .

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title