Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrailli bakan Katz'a sert tepki: Klavye soytarılarını rahatsız etmeyi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası yaptığı açıklamada, sürekli Türkiye'yi hedef alan skandal paylaşımlarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Devlet adamı olmak yerine klavye soytarılığını tercih edenlere şunu söylemek isterim. Bayrağımıza dil uzatanları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (10)

Anty-Partizan:

Artik Isin Boyutu Savasa Tasindi, Aylardir Sozun Bittigi Yer Yani Savas Var..Verilen Destek Sozlerin Onune Gecemedigi Muddetce Kimseye Faydasi Yok..Trubinlerden Tezahurat Gibi, Sonuc Degismiyor..

Yanıtla1757
Salih Kandıralı:

Erkek adam savaşır konuşmaz.

Yanıtla2942
Savas Ozturk:

Laftan başka bir şey yapamaz

2826
Goethegitme:

Devlet bu kardeş,mahalle kavgası değil!

1634
faruk merttürk:

Onun gücü silahsız masumlara geçer.

110
VEFA:

İşin gerçeği Reis durumu iyi idare ediyor. Ver coşkuyu, frene bas. Ne şiş yansın, ne kebap!...

17
Son Yörük:

Kendi icimizde tartisalim.Sen hakli ol ben haksiz olayim birbirimizle anlasamayalim her ne olursa olsun nekadar birbimizden farkli dusuncelere sahipte olsak bizler kardesiz ayni topraklarda dogduk ayni dili dini bir cok seyi paylasiyoruz.Ama disarda dost var dusman var birbimizi ezdirmeyelim birbirmizi tutalim tipki ardayi yapilan harekette Abdulkerimin kostugu gibi cunku biz buyuz.Erdoganin yaninda durmali.

Yanıtla1031
Alfakurt:

Dünya beşten küçükmüş.

Yanıtla523
Cengiz:

Eee sonuç? Fısssss

Yanıtla19
Hüseyin Kara:

Matbaa bu ülkeye 250 sene sonra geldi siz savaşalım diyorsunuz Adamlar 160-180 sene evvel metro yaptılar siz savaşalım diyorsunuz Ne alaka diyeceksin belki ama işte böyle be birader

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title