Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Özel, "Mor reyhan çayı var" demişti! Erdoğan görüşmede kahveyi seçip "Normalleşme sürecek" mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'ı kapıda karşılayarak tokalaştı. Özel, yaklaşık 1,5 saat süren görüşmeden önce yapacakları ikramla ilgili mesir, mor reyhan ve keçi boynuzu çayları olduğunu belirtmişti. Erdoğan'ın kahve içtiği ortaya çıktı. Erdoğan'ın, siyasi ziyaretlerde sık tercih edilen Türk kahvesiyle "Normalleşme sürecek" mesajını verdiği yorumları yapıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (5)

ismail salkım:

Dedin mi 13 milyon yabanci var kira barınma gida sorunu var millet perişan dedin mi yok birbirinizi ağırladığız ab ne istiyor abd ne istiyor aranızda bunu konustunuz tamam bitti gitti Allah Türk milletine yardım.etsin bir.mustafa kemal paşada ha ne zaman çıkacak

Yanıtla1542
Nayci İbrahim:

Bu millet daha fazla dayanamaz ve emekli perişan onlara asgari ücretin bir buçuk katı maaş vermeliyiz Yoksa kusura bakmayın erken seçimi zorlarız dedin mi sayın ÖZELLL?

Yanıtla623
Özcan Özcan:

TÜRK KAHVESİMİ?REYİS ÖYLE DANDİK ŞEYLER YEYİP İÇMEZ YA DÜNYANIN EN ZENGİNLERİ ARASINA GİRDİ MEMUR MAAŞIYLA.MANDA EJDER MEYVESİ FALAN İSTEMİŞTİR.

Yanıtla119
Sihirbazın Çırağı:

Leylek yurt dışına göç etmeye yol arıyor çünkü tüm kuşlar için işlemleri tamamladılar.

Yanıtla39
sade vatandaş:

ülkede normalleşme erken seçimle olur boş muhabbetlere hiç gerek yok

Yanıtla44
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title