Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Efes Antik Kenti'nde özel davet skandalı! Türk vatandaşları içeriye sokmadılar

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri bu yıl geç saatlere kadar uzatılırken, önceki akşam Efes Antik Kenti'ndeki Celsus Kütüphanesi'ne girmek isteyen Türk vatandaşlar, Amerikan Wind Star Cruise Gemisi ziyaretçileri için düzenlenen yemek organizasyonu nedeniyle içeri alınmadı. Yuhalama ve ıslıklar eşliğinde organizasyona isyan eden Türk vatandaşların tepkisi üzerine turistler yemeği terk etti, masalar kaldırıldı ve ışıklar kapatıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (57)

Erol Birol :

Şimdi başlarlar abartmaya millet protesto etmek için ne neden arıyor. Kardeşim o sevmediğiniz turistler memlekete döviz bırakıyor. Şükredicegimize protesto ediyoruz. Anlamak mümkün değil.

Yanıtla57391
Nuri Aga:

Heee 1000 euroyla geliyorlar burada bozdurup 1 ay kalıyorlar. Senin gibilerde bakıyor bön bön...

55455
Yüksekten korkmayan kartal:

Döviz geliyor diye yani para karşılığı her türlü şeye razımı olalım.? Bunu yapan bir meslek grubu var ve o meslek gurubundan hiç iyi bahsedilmiyor??

10182
Hakan:

Biz senin gibi "Şükürü" paralı turistlere değil yalnız ve yalnız Allah'a ederiz.

3125
Ömer Onur:

yazık ama ne yazık. o kütüphane denilen tarihi eserin önünde kurulan o masaları da gösterseydiniz keşke. bir ülke ülke insanı kendi vatanında para uğruna nasıl esir olura basit bir örnek. yok mu milletin sesini duyannn!!!!

Yanıtla16346
Selçuk Gedik:

Yok.

474
Nuri Aga:

Var mı sence...

452
Ferruh Yilmaz:

Burda Türk Amerikan ayrımına gerek yok. Yönetmelik özel davetlere açıksa ve uygulanıyorsa uygulanır. Değilse sorgulanır. Herkesin birbirine saygılı olması gerekir.Cruse firmalarını tedirgin edersek bedeli mali açıdan büyük kayıp olur.

Yanıtla27277
Ozan Acar:

Yıllardır yabancı şirketlere bedel ödedik sanki bizmi para kazanıyoruz ya herseyimiz yabancı burada para harcayan yabancı aynı sekilde yabancı şirketlerle dışa gidiyor biz sadece köleliği yapıyoruz giden yabancı şirketler olsun biz gezmiyelim biz eglenmiyelim ekonomik iki turlude kötü yanı kötü olsunda biz gezip eğlenelim

11172
Nuri Aga:

Oğlum Ozaaan, koçum Ozaaan senin gezip eğlenmek neyine la. Senin yerine curiyeliler geziy, eğleniyyy, nargile içiyyy.

20124
VEFA:

@Nuri ağa O plajlarda yer bırakmayıp, nargile tüttüren, bön bön bakan keyfçi curiyelilerden plaja ailecek girecek ne yer kaldı, ne huzur kaldı memlekette, haklısın sonuna kadar. Neyine koçum Ozaaann senin tatil la.! ..

1099
Levent ÜSTEK:

Ferrocum. düşünsene Amerika'da böyle bir yere Amerikalılar sokmuyorsun nasıl ama

393
VEFA:

Amerikalılar fincanı taştan oyarlar türküsünü söyler herhalde...

351
Halide ok:

kendi özyurdunda garip kendi özyurdunda ikinci sınıf

Yanıtla16318
VEFA:

Vicdan azabına eş, kayna kayna Sakarya, Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya! N.Fazıl

8109
Sabahattin Polat :

Fazıl iyi kumar oynardı

7326
Sabahattin Polat :

VEFOŞ bugünkü hırsızları bize musallat eden fazılın ideolojisidir

2424
VEFA:

@SEBOŞ Sen şairin dediğine bak, gittiği yoldan gitme!..

235
VEFA:

@SEBOŞ İdeoloji safsatadır. Hiçbir ideoloji sana yüzde yüz doğruları vermez. Sen aklının, vicdanın sesini dinle doğru yol ve söz düşmanında da olsa onun hakkını teslim et.

028
Sabahattin Polat :

VEFOŞ, cahille sohbeti kestim.

215
Mustafa Yörükoglu:

Böyle bir şey çok ayıp yılda bir kaç günlük tatilinde bir kez varabilecek yerli vatandaşın hakkını gasp bu.

Yanıtla12227
Türkiye Anavatan:

Meselenin iç yüzü böyle ise kendi öz yurdumuzda izin alarak mi gireceğiz oraya buraya

Yanıtla343
Abcd Efgh:

Biz izin belgelerini atalarımızın al kırmızı kanlarıyla ödedik. Şimdi üç beş çakal peşkeş çeker olmuş. Yazık.

228
Nuri Aga:

Abcdefgh o dediğinde haklısın ama takmıyor yukarıdakiler

212
Gürcan Yılmaz:

Dünyanın başka bir ülkesinde kı.cında yaprakla dolaşan kabilelerin bile ülkesinde görebilir misiniz acaba; bir kültür varlığında bir müze ören yerinde belli bir zümreye özel etkinlik!

Yanıtla533
Soykanlar:

Öz Yurdunda garipsin, ÖZ Vatanında parya...

Yanıtla531
VEFA:

Ne turistik kardeşim. Benim emeklim, memurum, işçim yokluktan, sefaletten vatanını gezip, tozup güzelliklerini keşfedip, kendi vatanının nimetlerinden faydalanamazken. Kimse hariçten gazel okumasın!...

Yanıtla332
Hans Peter:

Bekleyin daha bunlar iyi günlerimiz. Hepiniz ermeniyiz, yunaniz derken simdide suriyeliler basa bela. Yurt dört bir yandan ve özellikle iceriden kusatildi.10-15 yil sonrasini görün.

Yanıtla627
Aykut Fırat:

Arkadaşlar ben efeste büyüdüm yanlış algı olmasın yedi yazma gereği duydum bilinçlensin halkımız Bu yemek bir gemi acentasına ait ayda üç dörtkez yüklü ödeme yapılır orda yemek yenilir bu sistem 40 yıldır var akşamları efes açıldığı için bir saatlik özel yemeği protesto etmeleri iyi olmamış sen müze kartına 60 tl verip efesi satın alcağınızı düşündünü onlar ise binlerce dolar veriyor müzeye katkı ülkemize döviz girişine yarıyor sanki insanlarımız çok tarih okurmuş sahip çıkarmış gibi yapıyorlar önce kendimizi düzeltelim dünyanın en pahalı ülkesi olduk fırsatçılıkta dünya markasıyız yalan dolan herşey var bizde eğitim şart medeniyet sıfır cahillik diz boyu bu yüzden düzelemedik

Yanıtla149
Nuri Aga:

Öyle mi çok bilmiş...

311
Abcd Efgh:

Kültür bakanı haberim yok der, Genel müdür haberim yok der, İl müdürü haberim yok der. Kapıdaki bekçi organize etti sanki. Haberin olmuyorsa orada koltuktada olma zaten. Araştırılsın kim neyin karşılığında izin vermiş.

Yanıtla116
gökhan kekik:

Ayıp be. şu manzarayı başka bir memlekette göremezsin.

Yanıtla312
Hüsnü CAN:

2013 yilindaydi sanirim. Giris ucreti yabancilara daha ucuz oldugu icin bilet almadim ve girmedim. Daha da bedava olsa nafile. Ulke olarak "ulkeye doviz sokma" sacmaligindan siyrilmamiz gerek. Arap ulkeri bile petro dolaraldan cikmayi goze almisken bizim de brics e girip dolar denen uyusturucudan kurtulmamiz gerek. 2 kagit parcasina herseyimizi kullaniyorlar. Bu yuzden kenndi ulkemizde bir cok guzelliginden yararlanamiyoruz.

Yanıtla213
izzet Ulas:

Yıllardır ilk kez cruese gemisi geldi. Şimdi anladım Ege'ye neden gelmek istemediklerini. Biri gider dondurma yiyen Amerikalıları dövmeye kalkar diğeri gider yuhalar. Turist sizin neyinize.

Yanıtla77
Emir Emir:

BİR DEDESİ ŞEHİT DİĞER DEDESİ GAZİ OLARAK GERİ GELİP YOLDA HASTALIKTAN ÖLENLERİN TORUNU OLARAK YARIN BİR SAVAŞ ÇIKTIĞINDA BENİM EVLATLARIMI VATAN İÇİN SAVAŞA GÖNDERMEYE ÇALIŞANLAR,KENDİ VATANIMDA İKİNCİ SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ GÖSTERENKER UTANSIN.

Yanıtla112
Mustafa Gözüaçık:

TURİST bakanlığı reklamlarını izleyin kovid döneminde ben aşılıyım yazılı maske taktırıyordu Türk çalışanlara ..bunu da bi haltmış gibi reklamlarında gösteriyorlardı. Buna mı şaşırdınız ? Ne bekliyordunuz ?

Yanıtla111
Nuri Aga:

Turistler geziyordu biz kapalıyken içerde.

111
VEFA:

Aklıma veterinerlerin hayvanlara verdiği aşına karnesi geldi. Sanki ona benziyor gibi BEN AŞILIYIM, ZARARSIZIM, HİZMETE HAZIRIM!...

08
Can:

Osmanlı geri dönüyor .

Yanıtla83
Nuri Aga:

Hangi Osmanlı....

06
Yasef Behar:

Anlamayacak ne var Türk vatandaşı bedava yada ucuz bilet Turust e $60 Adam başı giriş

Yanıtla55
Emrehan Ozgen:

Sonra, niye vatandaşlarımız Yunan adalarına gidiyor …

Yanıtla18
Unbekannt nichts:

Rezalet

Yanıtla18
özgün özen :

vatan bizim güzelliği yabancıların..

Yanıtla09
Karaşal:

Cahil millet herşeyi protesto ediyor

Yanıtla90
Spartacüs MartinLuther:

Birileri ülkeyi satıyor derken yalan konuşmuyorduk.Bunlar daha iyi günler...

Yanıtla17
kartal göz:

Türkiye li isen 3/0 yenik başlıyorsun heryerde ulan uyuşturucu yuvası Meksika bile vize vermiyor bu ülkeye. Ne diyelim ... Artık. Bilemedim yetki etki tepki kısacası

Yanıtla06
Dilek Usta:

Bayram tatili ni mi bulmuşlar. Yol ve zaman masraf sinir cabası.

Yanıtla06
mustafa küçük:

Yunan adaları na giden Türk turist lerde yoğunluk nedeni ile orda kaltıkları haberler de. Vay arkadaşlar bize yer yok

Yanıtla04
XYZ:

Ohhhaaaa

Yanıtla13
Ufuk Gökceoglu:

Yıktıkları yuvalar, öldürdükleri insanlar, tüm bir islam aleminin mutsuzluğunu gizlice kutlarken bizim yiğitler zıkkım etmiş...

Yanıtla04
Turgay Karaderi:

EFES,TE NE PARTiSi BU, BURA ANTiK SEHiR

Yanıtla04
VEFA:

Pavyona çevirmişler yeri!

07
Fatih Sultan:

Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya

Yanıtla03
Aslan Öztürk:

Aklıma sümer ve akadlar geliyor ha ha ha

Yanıtla03
Çiçek çiçek:

Keşke kapatılmayıp hem yemek organizasyonları hemde ziyaretçilere açık olarak pilanlasalarmış. Kimse üzülmezdi. İki taraf içinde hiç hoş olmamış.

Yanıtla03
YalancıSavar:

Kesin Ak partili belediyeye aittir.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title