Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İki otobüsün kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada! Olan arkadan gelen uzman çavuşa oldu

Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen otobüs, yine işçilerin bulunduğu başka bir otobüs ile uzman çavuşların olduğu otomobile çarparak devrildi. 1'i uzman çavuş 2 kişinin yaşamını yitirdiği kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (3)

BASRALI HASAN:

Hemen yorumlar bilir kişiler gibi hazır. Türkiyedeki sorun milletin ehliyeti sorgulanmalı. Siz avrupaya gelin 6 ay sonra puan sisteminde birinizin ehliyeti kalmaz alırlar. Kaza istatistiğine bakın türkiyede. Almanya en büyük transit ülkesi olduğu halde bir karşılaştırma yapın.

Yanıtla317
YILMAZ GÜROCAK:

Görüntülerdeki minibüse çarpmamak için direksiyonu kıran otobüs şoförü karşı şeritteki otobüse çarpmış gibi. Minibüs şoförünü de bulmak lazım. Ama uzmanlar daha doğrusu ne ise tespit ederler.

Yanıtla412
YILMAZ GÜROCAK:

Çarpan otobüsün yan şeridinde tır olduğu için otobüs sağ şeride kaçamamış gibi. Dolayısıyla refleks ile şoför karşı şerite girmiş ve kaza olmuş. Minibüs şoförü hemen tespit edilmeli. Herkes için üzücü bir durum.

Yanıtla311
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title