Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kamyon ışıkta bekleyen otomobillerin arasına daldı: 2 kardeş öldü, anne ağır yaralı

Kocaeli'de seyir halindeki kamyon trafik ışıklarında bekleyen 2 otomobille çarptı. Kazada 7 ve 15 yaşlarındaki 2 kardeş hayatını kaybetti, annenin ise durumu ağır. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

son osmanlı:

bu kamyon ve ağır vasıta sürücülerinin aldığı belgeler yeniden gözden geçirilmeli, psikoteknik uygulanmalı ve cezalar dahada artırılmalı

Yanıtla2127
Güven önemlş:

koymayın şu hurdaları trafiye

216
Hacer Kalkan Bayram:

Nerde amerikadamı burası türkiye kim uğraşacak insan hayatı önemli değilki

00
Kralçıplak:

Türkiye de hersey çok pahalı sadece insan hayatı ucuz hatta bedava. Yazık günah , ülkenin adalet alt yapısı çökmüş olan o iki masum çocuğa oldu kimsenin de umrunda olmayacak.

Yanıtla185
Marko Apostolidis:

kamyoncu yarına kalmaz yaptığını unutur... zaten seyir halinde iken kimseyi umursamıyordu... şimdimi umursayacak? mezarlarına çiçekmi dikecek? cenaze masrafına zaten ortak olmaz

Yanıtla241
Damla Sengul:

olsa ne olacak

117
Onemli Degil:

TC Ciftligine Kuzey America Sigorta Systemi Getirilseydi, Yaptirimlarin ve Magduriyetin Buyuk Kismini SIGORTA SIRKETLERI Karsilardi..Yol ve Trafik Problemliyse Devlete Yaptirim, Surucu Problemliyse Surucuye Yaptirim..Vefat Eden Ailesine veya Yaralanan Kisilere Omur Boyu Bakim ve Maddi Destek..

37
Alpingo Bey:

Uyuşturucu etkisinde olduğu için testte çıkmasın diye kaçıyor , sonra teslim oluyo , giden tabi iki cana oluyo

Yanıtla137
Goethegitme:

Ah be yavrum küçücük yaşta:(

Yanıtla017
cavit dogan:

Türkiye Cumhuriyeti 2024 yılı teknolojisi ile bu kamyonların hız sınırında ve çevreye risk oluşturmadan gitmesini sağlayamaz mı sağlar. Ama sağlamıyorsa bu çocukların ve nice masumların vebali şöföründen, şirketine, Emniyetinden, Belediyesine, Bakanlığından, meclis oturumlarına dahil katılmayıp 170 bin maaş alan Millet vekillerine kadar herkesin vebali vardır Net !

Yanıtla011
Tolğa SARI:

1 hafta içinde idam edin bir daha korkudan araba kullanırken gözlerini bile kırpmaz kimse. ama ülkede orman kanunları var.

Yanıtla35
Sadullah sıtkı:

kamyonların trafikte yaptıklarını emniyete atıyoruz emniyet saçma ceza kesmekten başka bir meziyete sahip değil bunları takip edecek birimler kurulmalı öncelik tanınmalı ve anında cezalandırılmalılar sonuçta bu çocuklar hepimizin çocukları olabilir.

Yanıtla03
Hakkı Murat:

trafik kurallarina uymayanlarin ehliyetlerini ömur boyu alacaksin

Yanıtla00
Onemli Degil:

Allah Rahmet Eylesin..360 Derecenin Neresinden Bakarsak Hayatin Her Alani Anty-Standart..Her Yarim Saatte Onlarca Sacma Sapan Kazalar,Vefatlar..Neden Almanya da Senede Birkac Sacma Sapan Kaza Oluyor da, Hindistan in Kardes Ulkesi TC Ciftliginde Yarim Saatte Onlarca ?

Yanıtla00
Fatih Sultan:

Buna kimse kaza diyemez, sürücü cinayetten yargılanmalı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title