Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Ben yolladım, burnu sürtsün

Deniz Akkaya'nın "Bana şiddet uyguladı, balkona kilitledi" dediği 16 yaşındaki kızı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Kızını kendi isteğiyle devlet korumasına verdiğini söyleyen Akkaya "Kendi rızamla yolladım, burnu sürtsün" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (21)

YalancıSavar:

İnsanoğlu şaşar beşer. herkesin başına her sıkıntı gelebilir. Genç ergen çocuklara laf anlatmak zor Allah kolaylık versin herkese. Günümüzde Çağdaşlık modernlik özgürlük dı altında saygısız büyük küçük ata nedir bilmeyen avrupa özentisi çirkin bir Z kuşağı yetiştirdik

Yanıtla10310
Murat Celik:

kız çocuğu büyütmek zordur Allah kolaylık versin hele ki bu düzende

6112
Karaşal:

Zamanında çirkin ve fakir olduğum için beni red etmişti kendisi. Çirkin ve fakir olabilirim belki ama iyi bir baba olabilirdim.

229
İSKOÇYALI:

Deniz Akkaya'nın akıl ve ruh sağlığında ciddi sıkıntılar gözüküyor acilen kliniğe yatırılıp tedavi altına alınması lazım yoksa yarın, bir gün Deniz Akkaya intihar etti haberini duyarız.

Yanıtla34178
Karaşal:

Sen nerden biliyon? Birliktemi yatıp kalkıyorsunuz?

720
Ömer Can:

doğan çocuğa büyütüp terbiye vermedikten sonra 5 dakikalık zevkin ürününden bir şey beklenmez

Yanıtla5138
Serkan E.:

yeni nesil e her istediği veriliyor, onlar da verene böyle ediyor. ne garip varlığız, oruç tutmadan suyun tanıdı almıyoruz.

Yanıtla370
Ütopik Yorumcu:

Bence en doğrusunu yapmış baktı baş edemiyorsa ne yapsın kadın annelik yapmadığınıda düşünmüyorum ayrıca öyle bir kadın değil deniz akkaya

Yanıtla855
DODOK DODOK:

Deniz Hanım, şatafatlı hayatınızdan taviz veremediğiniz için; sizden sonraya eser bırakmayı başaramadınız...

Yanıtla2239
Ali Ali:

Sadece DENIZ hanım mi ? Sokaktaki FAKIRde öyle .. yanibdaki MEMUR çocuğu da ... Ofisteki ARKADASININ da.

05
Erkan Arslan:

Deniz Akkaya Deniz Seki Bunlar Sonuda Yoluda Ayni Neyseki Cocugu Devlet Sahiplenmis

Yanıtla1817
Karaşal:

Üzüldüm kadına gerçekten. Deniz hanım çocuğu aldırmayı deneseniz?

Yanıtla176
Cihans:

Zaman makinasını hazırla denizle geliyoruz

213
Erkan Arslan:

Aldirmak icin Bence Daha Cok Erken

28
A.EMRAH EREN:

Bir anne çocuğunu asla bu şekilde cezalandırmaz hanımefendi rahat yaşamak at oynatmak tabiri belki daha doğru için bunu yapar bu gibi kişilere Anne demek belkide yanlış mı diye düşünüyor insan ( bazı bağımlılıkları ve yaşadığı kötü sosyal ortamdan uzaklaştırmak için diye iyi niyetlide düşünmek lazım)

Yanıtla83
Karaşal:

Bu çocuğu aldırın bence:)

Yanıtla92
Fuzaye:

Maalesef şimdiki neslimizin özeti bu. Hanımefendiye sabırlar diliyorum. Tabi her olay kendi şartlarıyla değerlendirilmelidir. Kesinlikle katılıyorum. Bazen elde olmayan gelişmeler olabiliyor. • Bu “Frankeştayn Nesli” nin en büyük sebebi “UCUBE ANNE BABA” tutumları. Ne ekersen onu biçersin. Anne-babalık sadece para vermek, yedirmek içirmek, çocuk ne isterse yapmak değil ki? Her şeyde ölçü iyidir. • Terbiye, davranış, değerler eğitimi, ahlak , psikoloji, inanç, görgü kuralları, sevgi, saygı, tok gözlülük, etik ve toplumsal değerler, aile bağları, kanaat, paylaşmak vs vs… Liste böyle uzayıp gider. • Çocuğu bencilce bir egoyla yetiştirirsen; başta anne babası olmak üzere herkese bu egosuyla saldırır. • Çocuğum her istediğini yapsın dersen; tablet, telefon, bilgisayar başından kalkmaz ve sen hariç ne idiği belirsiz insanların kültürsüzlüğü,bozuk davranışları ve ahlaksızlığıyla ahlaklanır. • Toplumsal olarak bananecilik bir tavır takınırsak bu bizim normalimiz olur.

Yanıtla26
erkan yüksel:

en ıyısını yapmıssın ..yenı nesıl cılgın..bırde zengın bır aılede dogunca hep cıldırıyorlar..kımseyı kınamayın

Yanıtla25
XYZ:

Bir anneye bunu söyletiyorsa evlat, o evladı sorgulamak lazım.Belli ki babasının izinden gidiyor.

Yanıtla15
İsmimi ne yapacaksın:

O kız annesinin yaşadığı hayatın tam da içinde, belki de kız annesinin bu yaşantısını doğru bulmuyor ve bu da davranışlarına yansıyor.

Yanıtla02
maviş maviş:

Deniz, tanıdık bir piskolog var ..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title