Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Alacak-verecek meselesi cinayetle bitti! Polis memuru, tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde öldürdü

Kırşehir'de bir polis memuru, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Şüpheli, olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (23)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Silahlar yasaklanmalı. Cepde silah olunca.. düşünce o silahı kullanmak istiyor olabilir.

Yanıtla9996
Murat DOĞAN:

silahı sıkan polis memuru vatandaş degil napsın devlet polisin sizlahınıdamı yasaklasın

35199
Güven önemlş:

polis silahıyla ölümler arttı, evet anladık polis hep silahlı lakin yeter artık bu kadar silahını görev dışında kullanmasın getirmesinler

7089
Billy gates:

AMPULLASYON ETKISI

7067
Mert Kalyoncu:

Öfke kontrol sorunu olan insanların bıçak ve tabanca gibi silahların yanına bile yaklaşmaması gerek. İki tane yumruk atmak yerine tabancaya sarılırsan işte böyle katil olursun.

Yanıtla9135
Güven önemlş:

polis silahını görevi bitince bıraksın, kullanmasını bilmiyorsa ne olacak bu böyle

5278
Ne Demeli:

Milletçe kafayı sıyırmaya başladık, ne kadar kolay can alınıyor önü arkası hiç düşünmeden yazık gerçekten yazık... Bunun en büyük sebeplerinden biri adalet mekanizmasının maalesef iyi çalışmaması...İyiye gitmiyoruz vesselam.

Yanıtla2119
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Nasılki cebimizde bir çikolata varsa.. düşünce dayanamıyor ve illahiki yemek istiyor o çikolatayı.. İşte.. silah da öyledir olabilir. Cepde silah olunca düşünce dayanamıyor ve illahiki kullanmak istiyor olabilir o silahı. Cepde.. veya rafda.. veya evde.. silah OLMAMALI.

Yanıtla1851
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Para için öldürmek doğru bir işlem değildir. Çöplerde bir sürü bedava ßey var. Paraya gerek duyulmamaktadır.

Yanıtla2536
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Nasılki .. rafda yani mutfakda .. bir çikolata var ise.. düşüncemiz bir türlü rahat durmuyor ve illahiki o çikolatayı yemek istiyor.. İŞTE.. Silah da tıpkı öyledir olabilir. Cepde veya evde silah olunca.. düşüncelerimiz bir türlü rahat durmuyor ve uslu olmuyor olabilir. Yani illahiki o silah ile bir şeyler yapmak istiyor olabilir. İşte bu sebepden dolayı.. Silahlar YASAKLANMALI. Yasaklanırsa kendimizi başka ülkelere karşı NASIL mı koruyacağız ? Korumayacağız. Bizi öldürdüler öldürdüler.

Yanıtla1911
Hakan Aka:

Tamam anladık seksen kere aynı şeyi yazma

00
A Alkan:

Ülkede adalet yok vatandaş kendi cezasını vermeye çalışıyor. Alacak verecek meselesi diyor dolandırıcılar cirit atıyor, adamı ta oradan getirdiğine göre demekki adam göze almış

Yanıtla118
Kadir Özer:

Polis olurken psikologları mülakata çagrmamışlar sanırım

Yanıtla65
David Steinberger:

Ekonomi yine alacak verecek

Yanıtla03
Fatih Erdem:

Alacak verecek meselesini çözecek bir devlet yok mu? Polisimiz de bu yola başvuruyorsa vatandaş ne yapsın?

Yanıtla12
Vatanperver:

Adam almış (misal)500k borç. Cebine giriyo asgari ücret. Nasıl ödesin, devlet nasıl alsın? Devlet alacaklının borcunu ödeyip, borçludan da faiziyle taksit taksit alması çözüm olabilir.

00
ARSLANOĞLU Hakan:

Katil olan polis memurunun alacak verecek meselesi bitmedi. Aksine borçları yeni başlayacak. Cezaevinde o kadar fazla para harcayacak ki, orada parasız adam gereksiz adam.

Yanıtla01
Vatanperver:

Orda yatacağına 1 tane de kendine sık zaten, daha iyi.

00
oğuzhan çebitürk:

Siz polisleri haber yaparmıydınız? Sene başından beri 44 polis intihar etti, neredesiniz

Yanıtla01
Vatanperver:

1)Ödeyemeyeceğin borcu banka veya devlet hariç kimseden isteyip insanları mağdur etmeyeceksin. 2) Kimseye 1 aylık maaşının yarısından fazlasını borç vermeyeceksin.

Yanıtla00
Elif Şahan:

Zaten şimdi polis asker alım puanları yerlerde.kalitesiz otokontrolü olmayan çogu polis oluyor verilen emanet silahla ya eşini ya çocugun yada işte boyle komşusunu vuruyor .ondan sonra polis diye geçiniyorlar.emniyet referans torpil yerine psikoloji sosyoloji mülakatı yapsın Bnce.silahlı iş ilanlarında.bizde gerekli saygıyı duyalım.

Yanıtla00
Seydo:

Polisler sivil hayatta neden silah taşıyor ki?

Yanıtla00
yusuf ayan:

Polisler silahlarını görevi dışında bırakmalı o senin beylik tabancan değil amacın vatandaşı korumak olmalı öldürmek değil

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title