Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da kahreden olay! 16 yaşındaki genç, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

İzmir'in Konak ilçesinde geçtiğimiz haftalarda sokaktaki elektrik kaçağı nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından benzer bir olay da Malatya'da yaşandı. Akçadağ ilçesinde 16 yaşındaki Batuhan Vahap Akbaş, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Akbaş'ın ölümüne neden olan elektrik kablolarının kaldırılması için aylar öncesinde başvuruda bulunulduğu ortaya çıktı. Olayın yaşandığı bölgedeki elektrik trafosunun da tehlike saçtığı belirtildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (4)

Mert Kalyoncu:

Bu ülkede insan hayatı, batı ülkelerindeki evcil hayvanların hayatından çok daha değersiz.

Yanıtla038
Feyyaz c:

Şuan İtalya’dayım. Bugün bunu konuşuyorduk. Gerçekten haklısın. Buradaki hayvanların hayatı daha değerli. Sıkıyorsa o hayvanın kılına zarar ver.

18
Git Bi Bak:

Malatya tarihimizin en kıymetli vilayetlerindendir ancak insanları git gide cahilleşmeye başladı. Esnafı birbirini çekemez, sülaleler arası dedikodu, namaz kılıp camiinin bahçesinde hasetlikler. Depremden sonra iyice işleri koyuverdiler. Bi tembellik başladı. Bi vurdumduymazlık. Şehirde zabıtalardan başka çalışan yok. Bir tek onlar görevinin başında bir de kolluk kuvvetleri. El ele verin, bir birinize dayanın kaldırın artık şu güzelim şehri. Herkes işini layıkı ile yapsın. Bir kaç sene çalmayın birbirinizden da yeter. Kablolar ve şu gencecik çocuğun sönen hayatı Malatyanın özeti adeta. Kendinize gelin.

Yanıtla17
Murat Kuş:

Cahil lerin şehri Malatya

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title