Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Mete Kalkavan hakemliği bıraktı

Mete Kalkavan, kendi isteğiyle hakemliği bıraktı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. Öte yandan Süper Lig'de görev alacak yeni hakemleri açıklayan Merkez Hakem Kurulu, 5 hakemin bir alt klasmana düşülmesine karar verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (5)

Bozkurt:

Samsun’dan adam çıkmışmı hiç bir tarihinize bakın Samsunlular

Yanıtla2633
Emin Can Bilgin:

Önce ayna karşısına geçip kendi adamlığını sorgula, sonra genelleme yaparsın! Ama aynaya iyi bak, tozunu, lekesini falan almayı unutma. Net göremezsin yoksa!

1319
Bekir Tarla:

Hakemler adam mı ki lan hakem çıksa ne olur çıkmazsa ne olur kesin bir şey varsa sen adam değilsin

00
mardinli yiğit:

Torpillinin tekiydi zaten, İyi oldu bıraktığı..

Yanıtla026
Yorumcu Davut :

hakemlere de kart sistemi gelmeli. nasıl ki oyuncu hata yapınca hemen cezalandırılıyor. hakemlerde o anda cezalandırılmalı. siz hakemleri üstün ırk gibi korumaya devam ederseniz dün kulüp başkanının saldırdığı hakemi yarın bir taraftar silahla yaralar ya da öldürür. sağ olsun büyük kulüplerimizin yöneticileri taraftarı güzel geriyor nasılsa.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title