Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Arıların soktuğu bal üreticisi hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bal üretmek için arı yetiştiren adam, arıların kurbanı oldu. Arıların soktuğu 48 yaşındaki Lokman Kaynar, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (5)

Ömer Onur:

Allah rahmet eylesin. her arılıkta mecburi, kontrole tabi alerjik; iğne, hap ve merhem bulundurulması zorunlu olmalıdır. arıcılıkla ilgili standart çalışma usulleri oluşturulmalı, yayımlanması ve kontrol edilmesidir. arıcılık yapanların yaşam standartları yükseltilmeli, devlet arazilerinin germe kadar başvuru üzerine. kullanılmasına müsaade edilse de, muhtar-ormancı tekel/kumpasından kurtarılması sağlanmalı, arıcıların istedikleri bölgede konuslanmasına engel olan uygulamalara son verilmelidir. çok oldu ama eskibir arıcı olarak bu vesileyle yazayım dedim. biliyorum hiç bir şey olmayacak ama, tarafımı belli edeyim en azından. selamlar.

Yanıtla221
Kadir Tokay:

Arıların yanına koruyucu kıyafetle gitmeyecek kadar cesurmuş ama cesaret pek bir işe yaramamış. Allah Rahmet eylesin.

Yanıtla39
Kadir Tokay:

Umut Yağcı bunu anlaman için müneccim olmaya gerek yok. Koruyucu kıyafeti olsaydı arılar sokamazdı. Bunu düşünebilmek için filozof olmaya gerek yok. Azıcık aklı olan bunu anlar. Ama sen anlamamışsın.

216
Umut Yağcı:

Nerden anladın yanındamıydın filozof

67
Aslı Can:

Demekkı alerjısı varmiş.blmıyormus

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title