Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'daki yangından kahreden görüntü! Hem ağladı, hem kaydetti: Hepsi yanmış, burası ceset dolu

Diyarbakır ve Mardin arasındaki bölgede çıkan anız yangını, yerleşim yerlerine sıçradı ve 5 kişi hayatını kaybetti. Ölen vatandaşların yanı sıra bölgeden gelen görüntülerde yüzlerce hayvanın alevlerin arasında can verdiği ve acı acı inlediği görüldü. Sosyal medyada hayvanseverler ve veterinerler bölgeye çağırılarak yaralı hayvanların tedavisine yardımcı olunması istendi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (48)

İSKOÇYALI:

İster inanın ister inanmayın Türkiye'nin üzerinde Şeytani bir kötülük var, bu ülkeye kötülük hakim olmuş.

Yanıtla22594
şahabettin Ayyıldız:

İnsanlar ne yaparsa kendine yapar Allah kimsenin düşmanı değil iman edenlere de şeytan hiç bir halt edemez

33160
Vedat Tokgöz:

Kadınların yarı çıplak gezdiği, faiz ile zengin daha zengin fakirin daha fakir olduğu, haksızlıklığın, adaletsizliğin her yere sirayet ettiği, SMA'lı çocuğa yardım istenirken "babane doğurmasaydınız" denilen bir toplumda günde beş kere Allahu Ekber diye ezan okunuyor. Allah ile alay eder gibi. Allah kendisi ile alay edenlere böyle muamele eder. Her kesimine. Birine yangın verir, birine deprem, birine sel, toplu halde ekonomik darlık, terör, gasp, hırsızlık.

21147
Nuri Aga:

Yaw tahıl döküntüsü yansın tekrar bitmesin diye anız yakıyorlar. Bütün canlılar yanıyor. Rahmetli babam tüm anızı önce sular 1 hafta bekler anız bitim yeşillenince tarlayı sürerdi. Yakmazdı anızı börtü böcek ölür diye. Bunu Güneydoğuda çok yakarlar.

4146
Abdullah KARAMAN:

ne olduysa Mersindeki kazılarda bulunan ahit sandığı bulunduktan sonra oldu.

6319
Ejderha Dövmeli Herif:

Demekki doğru dine inanmıyorlar.

5711
Kutay Soysal:

ŞEYTAN FIRSAT BEKLEYEN İBLİSTİR İMANIN İTİKATIN BİTTİĞİ KALP DE YERİNİ ALIR

09
Salih Yüksel:

zina alkol dolandırıcılık ne aradan var bunu gören Allah sessiz mi kalir sandiniz

11
Emir Emir:

TARLASINDAKİ BİTKİSEL ATIKLARI YAKARAK YANGINI BAŞLATAN KİŞİDEN MADDİ KAYIPLARI TAHSİL EDERSENİZ BİRDAHA BUNU YAPMAZLAR.MADDİ KAYIPLARI DEVLET DEĞİL BUNA SEBEP OLAN KİŞİ ÖDESİN.YETER BU SÖMÜRÜ DÜZENİ DEĞİŞMELİ.SUÇ CEZASIZ KALMAMALI.

Yanıtla2292
Cesur:

Kesinlikle katılıyorum. İnsan oğlunun aç gözlülügünün sonucu.Yangın böyle büyümezseydi dahi o kadar canlı içinde barındırıyor.Anız yangınlarının çoğunu tarla sahipleri bilerek yakıyor malesef.Cezalar caydırıcı olmadığı sürece bunların sonu gelmez.

395
Onemli Degil:

Kuzey America nin Sigorta Systeminin Getirilmesi Lazim..Siyasi Partizanlarin Yapmadiklari Yaptirimlari Sigorta Sirketleri Yaptirir..

268
şahabettin Ayyıldız:

Bilinçsizlik ve aç gözlülüğün sonu

Yanıtla104107
M Ali Çelik:

Bu zamanda insan olmak çok zor!

0129
Çınar Saraç:

Anız yakmak hep toprağı verimsizleştirir hemde çevreye zararı vardır , işin kolayına kaçıyorlar tarla sahibi yakıyor , adanada da böyle , anız yakana para cezası kes bakalım yakacak mı bir daha

148
Özgür Sevindik:

Hayvanlara çok yazık canlı olsalarda iç organları bitmiştir en azından kesilip acılarına son vermek gerek

Yanıtla8166
Üveys Uyanık:

Allah sabır versin

Yanıtla5138
Onemli Degil:

Allah Yarattigi Her Canliya Yardim Etsin

Yanıtla371
Yıldırım YILDIZ:

Allah hiç bir canlının başına vermesin inşallah .

Yanıtla256
Ahmet Aydın null:

wah wah wah yazık olmuş Allah yardım etsin inşallah

Yanıtla348
Musa Bilici:

insanoğlunun eserleri

Yanıtla232
Ferit Garipoğlu:

ve insanoğlu yaptı yine yapacağını....

111
NAKRE:

Hayvanlara yazık böyle görünce kendimi çok kötü hissettim acilen yardim edilmeli

Yanıtla220
ömer:

rahman böyle uygun görmüş. Allah herkesin yardımcı olsun.

Yanıtla93
AYHAN BAYRAK:

Kim bu yangınları çıkardıysa Allah’ın azabı onun üzerine olsun inşallah

Yanıtla012
cihan yigit:

Bunu yapanların iki cihanda yüzü gülmesin İnşallah,

Yanıtla011
bekir yapici:

malesef insanlarimiz cahil egitim kanun ve cezalarin yetersiz olmasida bos ver bir sey olmaz zihniyetini getiriyor aniz yapmak ülkemizde yasak peki cezasi nedir kim takip ediyor ben 50 yili askin bir süredir güney almanyada ufak bir köyde yasiyorum adamlarin ucsuz bucaksiz cayirlari ekim alanlari var anizi bilmezler ekin kalktiginda tarla sürülür saplarin kurumasi veya cürümesi saglanir almanyada insanlar bahcesinde bile otu dali cöpü yakamaz yasaktir cezasida agirdir cöp firmalari toplar.

Yanıtla011
Osman Öner:

Yakmayın su anızı, o anızın içinde bilmediğimiz binlerce canlıyı yanıyor, Allah'ın yarattığını insanların yakması hiç doğru değil

Yanıtla011
Mashan Gunduz:

Elektrik dağıtım şirketlerinin yetersiz altyapısından kaynaklı elektrik tellerindeki kıvılcımlar daha çok anız alanı yakacak. Zararın elektrik şirketleri tarafından karşılanması gerekir.

Yanıtla83
İdris Can:

Anız yakmaya yüklü para cezaları getirilmeli her sene bu dönemlerde Diyarbakır, Mardin bölgesinde ekinler biçildikten sonra anız yakılıyor cezası olmadığı için. tarla sahiplerinin insan sağlığını tehlikeye atacak durumlara yüklü cezalar verilmeli.

Yanıtla08
mehmet dogru:

bu yangin kendiliginden mi cikti yoksa bir kansiz kanibozukmu yakti

Yanıtla07
Mesut:

Aniz yakma cezası kanunlarimizda yok ondan dolayı cezalar caydırıcı değil, maalesef Diyarbakır, Batman Mardin ve yerlerde kurallar işlemiyor, tarım arazileri bir yandan sudan sebeplerle imara açılıyor (örneğin köy yerleşim planı adı altında tarlalar imara açılıyor ), bir yandan anız benzeri şeyler tarlalar, bağ bahceler yok ediliyor. Birde insan sağlığını ciddi derecede mahf ediyor.

Yanıtla07
Altan Kaya:

Allah rahmet eylesin Yaralılara Allah yardımcıları olsun çok zor acil şifalar inşallah

Yanıtla07
Hikmet ELKATMIŞ:

Bu yangını çıkaranların, sebep olanların rabbim tez zamanda onları da böyle ateşlerde yaksın

Yanıtla07
Muhsin Özmert:

Birtane insan evladı yokmu bir an önce kesselerde acı çekmese bu hayvanlar neyi bekliyorlar artik iyilesmelerinimi

Yanıtla16
ismail Yasin:

o anızları kim ateşe verdi.. çünkü bilinçli yangın çıkarılıyor..

Yanıtla06
Turgay Kirmizitepe:

Kimsede demiyorki o anızı kim yaktı! Bunca vebale girdi.. Dünyada canlıya cehennem yaşattı, cehennemi bu dünyada yaşamadan ölmesin.

Yanıtla05
Dağıstan:

Anız yakmak nedir ya ? Topraktaki bütün yararlı canlı cansız elemenleri kaybetmek demek. Kolayına gidiyor , pulluklamadan otlardan kurtulmak herhalde

Yanıtla05
Kadir Tokay:

O anızı kim yakıp başlattıysa tüm zararı ona ödetin diyeceğim ama ölenler ne olacak?

Yanıtla05
Mesut:

Batmanda tarlalar köy yerlesim planı adı altında sinsice imara açılıyor, kontrolsüz hobi bahçeleri yapılıyor, işler ranta dönmüş, Tarım Bakanlığı acil müdahale edilmelidir. Köy yerlesim planı amacından taşmış vaziyette, yetkiler derhal bu kanunsuzluga müdahale edilmelidir.

Yanıtla04
şahabettin Ayyıldız:

Gördün bağ yedin üzüm, tarım bakanının başka işi yok hemen diyecek

00
Mesut:

Özelikle Batmanda tarlalar köy yerlesim planı adı altında sinsice imara açılıyor, kontrolsüz hobi bahçeleri yapılıyor, işler ranta dönmüş, Tarım Bakanlığı acil müdahale edilmelidir

Yanıtla03
murat dural:

cehalet istiyorlardı al sa cehalet

Yanıtla21
Sessiz Sessizz:

Yaaiklar olsun. Vallqhi yaziklar olsun.

Yanıtla03
Mesut:

Rantla, cikarla hele hele bilinçsiz, hiçbir kanun genelge bilgisine sahip olmayan sözde muhendislere bu işler bırakılmamalıdır, hele hele serbest bürolar bu planlardan olabildigince uzak tutulmalıdır. Tarımsal alanlar imara açıldıkça yakıp yıkmak artacaktir

Yanıtla03
Ahmet:

Katılıyorum. Eğer bir musibet geliyorsa mutlaka sebebi vardır. Bir toplum yukarıdan aşağıya kötülüğe bulaşmış, zulüm artmış, zulme destek çoğalmış ise o toplum iflah olmaz. Bu bireysel bir durum değil. Kötülük yaygınlasmis ise musibetlerde sağanak sağanak toplumun üzerine yağar. Masumlar da bundan nasibini alır.

Yanıtla03
turgay özdemir:

Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum, yaralı Vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Çok acı bir durum. Hem insanlar hem tüm canlılar için.

Yanıtla02
Vatansever:

Bu da herkese ders olsun kimse bir daha Anız yakmasın

Yanıtla02
Mesut:

Özelikle Batmanda tarlalar köy yerlesim planı adı altında sinsice imara açılıyor, kontrolsüz hobi bahçeleri yapılıyor, işler ranta dönmüş, Tarım Bakanlığı acil müdahale edilmelidir.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title