Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kredi kartı ve kredi borçlarında yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor

Merkez Bankası ve BDDK'nın kararıyla, kredi kartı ve kredi borçlarında yapılandırma imkanı 1 Kasım'da başlatılacak. Yeni düzenleme, borç ödemekte zorlanan vatandaşlara yeni bir ödeme planı sunacak. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

Vatan Daş:

akp den önce kredi kartı borcum yoktu. sağ olsunlar ev sahibi olamadık ama borç sahibi olduk.

Yanıtla21168
suat aydın:

Faizle yapılandırma da ne bilim ...

Yanıtla084
Erkan Can :

koca ülkeyi milyonlarca vatandaşı düşürdüğünüz duruma bakın, millet yeni gezegenlerde yaşam arayışında bizim vatandaşımız ödeyemediğim borcu ödeyebilmek için borç alayım derdinde

Yanıtla280
Uzman:

AKP'den önce hayatım 4X4 lüktü, şimdi sağolsun ne evlenebilyoruz, ne tatile gidebiliyoruz ne bir huzurlu hayatımız kandı, ne işimiz var işsiziz., kayıt dışı dahi iş yok piyasada. Nefes aldığımız yerden borçlandırıyor AKP hükümeti artık bitsin bu zulm. ALLAH BÜYÜK!

Yanıtla528
AbdulMetin:

Acele etmemek lazım, bankaların rekabete girmesini beklemek iyi olabilir belki faiz oranlarını düşürebilirler... her ay karta para yatırıp takla attıranlar için mantıklı olabilir örneğin benim yasklaşıl 4-5 bin tl faiz ve masrafa gidiyor, ama bu işlemden sonra kesinlikle kredi kartı kullanmamak gerekiyor yoksa borç üstüne borç biner, Allah korusun sonu çok kötü olur. gelir artmadan kart kullanmaya devam etmek feci sonuçlar çıkarır...

Yanıtla321
Hasan Turk:

Secim oncesi basin aldigi talimatla uçucaz sahlanicaz yeni Turkiye yayinlari yapti.sonuc millet borç bataginda memnunlar oy verenler dava hedefine ulaşti.

Yanıtla013
Volkan Aktaş:

4,25 faiz oranıyla yapılandırma mı? Dalga da geçmeye başladılar

Yanıtla27
MASARİ:

Eee bir şekilde tahsil etmek gerekiyor para lazım.

Yanıtla02
Serkan Kaplan:

tashak mı geçiyorsunuz. kredi ile kredi kartı borcu kapattırıyorsunuz. bunu zaten insanlar kendileri de yapabilirler. Konu para olunca hükümet in eli ayağına dolanıyor. Ekonomi işi bu hükümetin işi değil.

Yanıtla01
kürşat taşdemir:

DEVLET BANKALARI KİMİN KREDİSİNİ YAPILANDIRMIŞ YANDAŞLARA PEŞKEŞ ÇEKER GİBİ ÖDEMEYENLERE YAPILANDIRMA GETİRMİŞ DEVLET BANKALARI BUNU YAPIYORSA ÖZEL BANKALAR NE YAPABİLİR BU ÜLKEDE NORMAL ARTIK BU GÖSTERİŞLER.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title