Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İki suç örgütü daha çökertildi! Çok sayıda kişi gözaltında

Kafes-38 operasyonu kapsamında Balıkesir'de elebaşılığını Cengiz Güven'in, Tekirdağ'da ise elebaşılığını Nevzat Halitoğlu'nun yaptığı 2 organize suç örgütü çökertildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Mark Kolçak:

Suçluları göz altına alırken dikkatli olmalıyız çünkü belki akraba veya arkadaşları suçlu değildir ve Türkiye'nin dükkanlarında.. marketlerinde.. para harcayan insanlardırlar. Yani belki suçluları göz altına alırsak.. Türkiye'nin ekonomisi bozulabilir. Suçluları çok suçlamamalıyız belki akraba veya arkadaşları haberleri okur ve huzurları bozulabilir. Belki bazıları bunalıma girebilir ve intihar akıllarına gelebilir ? Çok çok dikkatli olmalıyız.

Yanıtla622
Ufuk Bektas:

Gebersinler beter olsunlar gün yüzü görmesinler çektirdiklerini çekmeden can vermesinler saçma sapan bir yorum yapmışsın

010
F G:

hadi insallah bakanim hiz kesmeyin

Yanıtla030
israfil çengel:

İşte devlet bu.Sahip çıkanlardan ve illegal yollardan vatandaşı usandıran gözü dönmüş çeteleri yok eden mal varlıklarına el koyan TCDevletine koruyan kolayanlara allah razı olsun allah ayaklarına taş deydirmesin yapılan işlerden devlete ve millete sahip çıkışlardan gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum.

Yanıtla026
Sezgin Güçlütürk:

3 gün sonra mahkemede serbest kalırlar

Yanıtla53
Kara Murat:

Ali Yerlikaya adamsın. Sana tam desteğimiz var.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title