Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adamı sopayla dövdü

İzmir'de bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan şahıs, sabah saatlerinde fırınlardan ve yol kenarına asılan bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki bir adama tokat atıp sopayla darbetti. Güvenlik kamerası görüntülerde de saniye saniye görülen skandalın ardından gözaltına alınan dağıtım elemanı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (47)

Yücel Atakan:

Dövmesi yanlış ama amca sanki bütün ekmekleri topluyor hayvanları için yada kendi için önceden uyarılmıştır devam edince adam dövmüş olabilir başka insanlarda o ekmekleri almak isteyebilir

Yanıtla62356
BeyEfendi:

Evet fırıncılar o ekmekler bayata kaldığında ücretini alamıyor. O kalan bayatları toplayıp zararlarını bir kısmını da olsa karşılamak için satıyor. Hayvan besicileri çok rağbet gösterir bayat ekmeğe. 81 yaşında amca bir nevi hırsızlık yapıyor. Daha önce defalarca uyarılmıştır muhtemelen ama devam edince ( söz ile uslanmayanın hakkı kötektir.) bir sonraki aşamaya geçmiş.

2646
EkSeS:

Olabilir.. ihtiyacindan fazlasini topluyorsa , haksizlik yapiyor demektir ! Yinede dayak hak etmiyor. Topladigi ekmegin bir kismini geri alabilirdi ama ozamanda ihtiyaci olan kisileri bulup ve dagitmasi gerekir.

41211
Akıl:

Olasılıklar üzerine konuşacaksak belki de hepsini toplayıp fırında almaya çekinen fakir fukara insanlara dağıtıyordur. Her beğenmediğimiz işi yapan insanı dövecek olsak evin yolunu bulamayız.

6246
faruk merttürk:

Başka insanlar denizdeki balığı tutmak da isteyebilir.

7113
İLKER TUBA BUSE KAROL:

poşet ufacık ya bir bilemedim iki tane BAYAT ekmek var gibi gözüküyor hadi onuda geçtim yaş olarak çok büyük Türk toplumu olarak ne zaman unuttuk ki kaba kuvvetti yaş ça büyük olan savunmasız insanlara uygulamayı kim ister ki o bayat ekmekleri toplayıp evine götürmeyi

222
sanane banane:

Herşeyden önce, böyle bir Yaşlı Amcanın yokluk içinde olup Ekmek topladığı için kendimden, İnsanlığımdan utanıyorum. Ekmek dağıtan Şahıs İnsan olsaydı, bırak dövmeyi, onun Bayat Ekmek topladığıgini görünce, Taze Ekmek vermesi gerekirdi.. Allah kimseyi böyle Muhtaç durumda bırakmasın.

022
cavit dogan:

Adamcazın elinde 2 poşet ekmek var etse etse 5 ekmek eder, yani sırtında bir çuval ekmek varmış gibi yazmayın. Belki her gün değil de iki güne bir alıyor nerden bileceğiz, ayrıca o ekmeği oraya asıyorsan kimin aldığının hiç önemi yok. Alanya da Alman kadın askıdan ekmek satın alıp yerine 3 katı taze ekmek alıp astırdı geçen gün. Bunu yapan Alman kadın, Amcayı döven Türk, biraz kendimize çeki düzen vermemiz lazım..

014
HABERCİ:

Eğer şu yorumu düşünerek yazdıysanız ,lütfen bir daha düşünmeyin.

06
Mhmt xxx:

Dünkü haber başlığı amca bir günde 11 yaş büyüdü 70 yaşındaki adama dakikalarca öldüresiye darp! Önce tokat attı sonra sopayla saldırdı

14
Güven önemlş:

bu döven adamı götürmeli merkeze nasihat çektirilmeli herkese

00
YalancıSavar:

Kes ulen, 81 yaşındaki adam gün boyu ekmek toplasa kaç sokak gezebilir?

00
Özkan Dursun:

Böyle insan olmaz olsun 81 yasındaki adamda ne istiyon kalitesiz insan daima kalitesizdir

Yanıtla2318
faruk merttürk:

Ama önce insan olmak lazım.

4123
Buz küpü:

Bu dedeyi oralardan ekmek toplayacak duruma getirenler utansın. o dedeninde imtihanı kötü olmuş iyi ki kameralar varmışta tespit edilmiş..o dayak atanın ailesine de allah sabır versin.evde nasıl terör estiriyordur.uzun bir süre aileside kurtuldu.

Yanıtla26273
Semih AKDOĞAN:

artık bayat ekmek için de kavga çıkıyorsa, oturup düşünme vaktidir! asıl sorgulamamız gereken konular gerçekte nedir, ona bakmamız lazım ülkece!!!

Yanıtla23206
aykut genç:

ülkece şuca buca bırakın bu işleri artık. başkalarından önce insan her zaman kendine bakmalı.. herkes kendisine çeki düzen verdiği zaman zaten bu dert ortadan kalkar.. bırakın artık başkalarının yaptıklarını.. sanki sen ben dört dörtlüğüz de başkalarını eleştirmek kaldı..

1941
Vatansever:

Kız hasta Hayat vardır Rabbim sana yaşattığını yaşatsın İnşallah

Yanıtla10190
EkSeS:

" Kısas " yazmasini önce ögren ! Kısas dogru olsa bile 81 yasindaki adamin agri ve gururunu gidermezki. Önce "yaptigi zararı gidermesi" icin ceza verilsin, eger olmuyorsa ozaman kısas devreye girmeli !

2981
Kenan Bey:

Hangi kız hasta? hasta olan kızda hayat nasıl vardır.

1359
cavit dogan:

EkSeS : Sen yazdıktan sonra kendi yorumunu okudun mu ? 10 kelime de imla hatası var :)

413
aykut genç:

ekses sen kim oluyorsunda Allahın kanunlarını beğenmeyip beşeri cezasıyla yargılayacaksın? "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız. ". (Bakara 179). "Kötülüğün cezası da misli kötülüktür, fakat her kim afvedip ıslâh ederse onun da ecri Allahadır, her halde o zalimleri sevmez". (Şûrâ 40). eyvallah TDK da ki görevini güzel yapıyorsun lakin sende bilmediğin konularda fikir beyan etme .

44
Yasemin Mermerci:

Kız hasta mı.. Hangi kız.. Geçmiş olsun , neyi var kızın.. Acil şifalar diliyorum ????

11
Abdülkadir Yolbilir:

kısaltarak demek istemiş arkadaş,klavye kafasına göre değiştirmiş..atlayanlara söyledim

11
Güven önemlş:

bunu sözlük yapıyor.

00
Ömer Celep:

Amcamız bayat ekmekleri toplayıp sokak hayvanlarına veriyor

Yanıtla017
salih ozdemir:

Bu nasıl iş bu nasıl adalet kardeşim. Bir yerde çocuğun birine 2 gün boyunca işkence ediliyor failler serbest bırakılıyor, kerem kınık ın kızı ölümlü kazaya sebebiyet veriyor fail serbest kalıyor burada sopayla adam döven tutuklanıyor(tutuklanmalı da) ama diğerleri için karar veren hakim neye göre karar veriyor.

Yanıtla115
mustafa savas:

Tutuklanması şaşırtıcı güzel gelişmeler var tebrikler

Yanıtla014
Ahmet Uzturk:

bence bayat ekmekleri toplayıp bakkala markete iade diye geri vermeye çalışıyor ,ekmekcinin de canına tak etti galiba

Yanıtla122
İzmarit:

Nasıl bir bakış açınız var ya Size saygıyı öğreten ana babanızın .....

Yanıtla110
Buri P:

Bayat ekmek kavgası = Güncel Türkiye

Yanıtla05
BAŞKOMSER ZEKİ:

Bizim hukuk sistemin deki gelişmeler . Giriş (Güzel) , Gelişme (Mükemmel) , Sonuç (Hüsran) olarak bitiyor. Çok değil ;3 gün sonra serbest kalır.

Yanıtla05
ibrahim gülcik:

BeyEfendi: özelinde tüm yaşlı amcaya yorum yapanlara; Yaşlı adam bayat ekmekleri fırından zorla mı veya çalarak mı almış ki eleştiriyorsunuz? Hayır asılı olarak bulunan ve isteyen ihtiyaç duyan herkes alabilir diye asılmış, isteyen kendisi yer isteyen hayvanlarına yedirir. sen neden hepsini alıyorsun diye bir savunma hiç olmaz

Yanıtla13
Murat Kolukısa:

yaşlı adamı öldürürcesine darp etmenin hiçbir haklı gerekçesi olamaz,herkesin anası babası var

Yanıtla04
İLKER TUBA BUSE KAROL:

Bana bu görüntüler şu an mecliste yer alan uyutma yada ÖTENAZİ diye çıkarmak istedikleri kanunu getiriyor aklıma acaba bu kişinin ne farkı var o canlardan , onu damı uyutsak öğle uykusuna ????

Yanıtla03
YalancıSavar:

İzmir in çağdaşlığı muhteşem . en büyük heykel İzmir de var. Gerisi önemli değil.

Yanıtla12
TT:

Bayat ekmeğe muhtaç birine nasıl saldırırsın ya... Tutuklanma demeyelim de koruma altına alındı diyelim... Çünkü bu yaptığını ona ödetirler...

Yanıtla03
Kadir Tokay:

Ülke upsoro uğucoç'dan geçilmiyor.

Yanıtla03
Mahmut Şahin:

herkes afaki konuşuyor şartlar ne olursa olsun hiçbir insan dövülmeyi haketmiyor lütfen büyüklerimize sahip çıkalım belkide hastadír.

Yanıtla03
Cem ABACI:

Ah almayın yıllar sonra da yine bulur...

Yanıtla03
Yilmaz Haydar:

nedenini iyi ögrenmek lazim heme 81 yadinda olsada hakeretbaska sey varsa ya

Yanıtla21
Nurettin Şimşek:

Canı tutuklandida birdaha cikmasinki toplum huzur bulsun

Yanıtla03
hakan sorgular:

eski kızılay başkanının kızı motor a çarptı ölüme sebeb oldu ama tutuksuz kaçta standart bu

Yanıtla02
Halil çağrı Çevik:

Ülkemiz Bitlisel hayata

Yanıtla01
Uzm. Fzt:

Doblo tarzı ticari araçlardan çıkan normal bir tip işte, hiç şaşmaz

Yanıtla00
aRMa 1979:

Bu ulke depremi cok seviyor 15 siddetinde istiyor.

Yanıtla00
Bartuhan:

Ellerin kırılsın yazık değilmi o adama ne olursa olsun o şekilde yapılamaz bu yaştaki insana

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title