Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Yazar Aşkım Kapışmak dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alındı

Yazar Aşkım Kapışmak, "Sıfır Risk ile Yüksek Kazanç" vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen Sibergöz-42 operasyonları kapsamında İstanbul'da gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu ve 127 şüphelinin yakalandığı operasyonda Kapışmak, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya götürüldü. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (9)

İSKOÇYALI:

Aşkım Kapışmak merhametli ve iyi bir insan, dolandırıcılık yapmaya maddi olarak ihtiyacı yok, zaten maddi durumu hep iyi biriydi. Bir kaç güne aklanıp hayatına devam eder, Aşkım'ı enerjiiii diyenlerle karıştırmayın.

Yanıtla2162
Şuursuz Pokemon:

Bu abilaya zaten gıcık oluyordum ama mesele siber filan olduğuna inanmıyorum. Kasayı boşaltanlar yine çökmeye başladılar.

Yanıtla2834
Haydar :

Türk Emiyet birimlerini seviyorum.işini iyi yapan insanları takdir ediyorum.iyiki varsınız, Cansınız.

Yanıtla154
Murat Celik:

yöneten bu yazar sanatçı tayfası herhalde

Yanıtla043
Güven önemlş:

gülüşü tipi çok hayra alamet değilmiş zaten

01
uCube :

Zaten bunların güzel hayat sürmeleri ve parayı nasıl vurdukları belli. Hayati bunlar yaşıyor arkadaş, bizde sap sap bakıp bunları izliyoruz. ;))

Yanıtla227
Serkan Gunduz:

Kiminle kapışacağını iyi biliceksin alın lafı kim nereye çekerse

Yanıtla04
Alex jordan:

saçma bir gözaltı. bahsettikleri platformuda inceledim saadet zinciri mantığı ile çalışmıyor. arkadaşını davet et şu kadar hediye bir sürü kurumsal firmada bile var

Yanıtla20
The Nomad:

Kendimi bildim bileli bu şahsı hiç sevmedim..

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title