Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Boşanma aşamasındaki karısını, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdü

Mersin'de Musa Ö. ile boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. arasında gece saatlerinde çıkan tartışma birden büyüdü. Silahına sarılan şahıs, Fatma Ö.'yü, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (22)

YalancıSavar:

kayınpederi ve kayınvalidesi ile neredeyse tertip aynı yaşta sayılır. gelin ise çocuk sayılır daha gençliğini baharında 21 yaşında... yazık...

Yanıtla14312
Perwer:

ailelerdeki huzursuzluğun %50 sinden fazlasına sebep olan Kaynanalar'dır.

Yanıtla56192
Ömer Can:

kaynanayı bırak erkek 52 gelin 21 yaş Allahtan korkmadılar kesin para karşılığı verdiler

7197
Ahmet Legolas:

Anne babasının yaşındaki adamla neden evlenmiş anlamadım. anne baba zorla para karşılığı mı verdiler insanın aklına herşey geliyor.

Yanıtla4189
A. Erol:

aileden uzakta oturmak gerek... en az 50 kilometre olmalı arada.

Yanıtla10120
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Kimse kimseyi öldürmemeli. Herkes 1000 yıl yaşamalı. Evet BİN YIL. Gerkesin yaşamı güzel ve mutlu olmalı. İnsanlar Bin Yıl dan sonra 10-Bin Yıl daha yaşamak istesinler. Yollar güzel ve temiz olmalı. Bol bol temiz içme suyu olmalı.

Yanıtla6927
ömer:

Dayı sen alkol mü aldın ? kafan mı güzel yazıyosun

2102
Ömer Can:

uzun veya kısa yaşama hakkını Allahtan başka kimse vermez veremez

360
Mehmet Mirdeslioglu:

Lütfen sen konuşma

853
senar:

ironi yapmış adam,

430
adana:

75 yılı zor geçiriyoruz 1000 yılı nasıl geçireceğiz

08
ismail Yasin:

Avrupa'yı örnek aldığınız yasalar ve uygulamaya koyduğunuz günden beri aileler dağılıyor. erkekler artık kendini yasalar karşısında güvende hissetmiyor.. erkekler artık devletin polisin hakimin savcının kendisinin karşısında olduğunu biliyor. işte sebepler. kadın beyanı esastır. evde uzaklaştırma, süresiz nafaka, bitmez tükenmez psikolojik baskılar erkekleri cinayet noktasına getirdi. bunu hala anlamayanlar bu işi düzeltemez. bu yasalar derhal iptal edilmeli. adil ve hakkaniyetli yasalar yapılmalı, süresiz nafaka zulmüne son verilmeli, boşanırken erkeğin onurunu eşit olarak koruyacak şekilde yasalar yapılmalı.. bu cinayetlerin ana sebebi bunlar.. artık bu insanlar aile dağılmasının ötesinde devletin de düşmanını olacak.. onu bu hale kim getirdi... bilinç altında hep devlet var..

Yanıtla720
masteng aston:

Avrupada kadin kaynaba kayinpedrr cinayeti yok.ortadoguyu denek.istedin sanirim.

310
ARSLANOĞLU Hakan:

Tartışma içinde öfke kontrolü çok önemli bir konu. insanın kaderinin değiştiği an işte tam o andır. Ani sinirlenenin gözü hiç bir şey görmez. Çoğu katil mahkemede yaptıklarından pişman olduğunu söyler. Pişman olmamak için tartışma esnasında olay kavgaya dönüşmeden hemen olay yerini terk etmek gerekir.

Yanıtla223
Meh B:

BENCE ÖLDÜRENİN YAŞI 52 DEĞİL YANLIŞ YAZILMIŞ. 25 YAŞINDADIR. ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM

Yanıtla011
Doğuş:

Bu olaylarının hergün olması aile ve politika lar bakanlığını hiç rahatsız etmiyormu.

Yanıtla08
Yakup SGZ:

İdam çıkmadığı müddetçe daha çok böyle olaylar dan Karşılaşırız

Yanıtla25
A.EMRAH EREN:

Kesin başlık parası veya alacak verecek davası bir insan başka türlü cinayet işlemez bakalım ne dediler ( unutmayın butür olaylarda genelde ölende oluyor suç tabi bu hepsi için geçerli değil)

Yanıtla33
Cumali Yılar:

Ulan son günlerde artık es değil tüm aile bireyleri öldürüyor Allah muhafaza

Yanıtla05
Serhat Dere:

Her mahalleye her sokağa çeşme yapilmali,temiz su akmali,çeşme olmazsa cinayetler çogalir.cinayetin oldugu sokakta çeşme varmiymiş

Yanıtla22
Cevap :

Damat 52 yaşında eşi 21 yaşında olaya bak. Kayın pederi 56 yaşında kaynana 54. Kızın babası ve annesi hangi yüzle vermiş kızını anlamak mümkün değil.

Yanıtla01
Sunay Tuna:

İki yıl sonra şartlı tahliyeyle aramızda

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title