Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Boşanır boşanmaz yeni ilişkisini ilan eden Rüştü Onur Atilla ve Nez'den peş peşe cevap geldi

10 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten 20 gün sonra şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan ettiği için tepkilerin hedefi olan oyuncu Rüştü Onur Atilla, "Evlilikler ve ilişkiler başlar biter. Ne çocuklarımın annesi ne de kariyeri için yıllarca alın teri döken kız arkadaşımla ben bunu hak ediyor" dedi. Nez ise gelen eleştirilere "Kimsenin yuvasını bozmadım, içim rahat" cevabını verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

Akıl:

Kilo verme çabasından belliydi bişiler olduğu

Yanıtla347
Alp Dogan Caglar:

Burak’ın insanlar bir kere geldikleri dünyada mutlu olsunlar

Yanıtla428
gbilginnn:

tabi ki her insan mutlu olsun ama başkalarının dünyasını karartarak değil ayrıca bu ne ya dün boşanmışsın bugün fotoğraf atıyorsun ergen çocuklar gibi senin iki tane çocuğun var hiç mi insan düşünmez onları sosyal medyadan paylaşım yapacağına çocuklarına anlat bu durumu. öbürü de çıkmış ben yuva yıkmadım ne yaptın ya

463
nuran:

Lise aşkınla evlendin. Kilo verdin sıkıldın boşandın, kız öyle kaldı. sen başka hülyalara yelken açtın. O senden gelecek nafakayı bekleyecek, bir de nafaka veriyorum diyeceksin. seni güldür güldürde istemiyoruz.

Yanıtla120
bbb yildiz:

Yuva yıkanın yuvası olmaz nokta

Yanıtla120
Buz küpü:

seni ne güldür güldür de ne de başka herhangi bir programda istemiyoruz. ha bu arada anlaşıldı neden ses çıktı. çok saygıdeğer muhterem sanat ışığı nez hanımın şarkısı çıkmışmış. reklam olmasından da korkmuşmuş. yazıııkkk..

Yanıtla318
Uğur Deniz:

Yaz aşkı başlamış

Yanıtla020
muratemre yılmaz:

İnsan dünyaya bir kere geliyor.Adam evlenmiş boşanmış..Boşandıktan sonra başkasiyla hemen aşk yasaması normal..Ayrıldıktan 1 gün sonra başkasıyla beraber olanlar var..normal..

Yanıtla101
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title