Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Hamza Dağ: AK Parti milletimiz için umudun, geleceğin ve icraatın adı oldu

AK Parti, siyaset sahnesinde 23 yılı geride bıraktı. AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yol haritası ve AK kadroların ortaya koyduğu vizyon ile 2000'li yılların başında karamsarlığa sürüklenmekte olan milletimiz için umudun, geleceğin ve icraatın adı olduk" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (13)

Arslan:

YAV HE HE

Yanıtla297
Zabit Celik:

?????????????? acaba dediğine kendi inanıyormu

Yanıtla391
Mehmet Kan:

İlk dönem dediğin gibi oldu daha sonra zengine umut fakire emekliye zulüm oldu.

Yanıtla284
Metehan Eryilmaz:

Dosta korku düşmana güven veriyorsunuz Hamza Bey.

Yanıtla1369
veli İdi:

Ziyaaaa.

Yanıtla275
HİDAYET YILMAZ:

ACABA BU LAFI DERKEN İÇİNDEN NE GEÇİYORDU :)))

Yanıtla268
Hakan Ucan:

Daha doğmamış çocuğu bile borçlandırdınız . Yeni neslin elinden geleceklerini aldınız . ALLAH HER ŞEYİ GÖRÜYOR SİZİ RABBİME ŞİKAYET EDİYORUM ..

Yanıtla063
Polat46 null:

tovbe yarabbi yaresulaallah

Yanıtla051
murat:

Kesin bonzai içip konuşma yapmış

Yanıtla023
Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Hep böyle algıyla

Yanıtla019
Amokachi:

2000' li yillarin başında, internette dolaşan Beyoğlu/Taksim' de cekilmis bir video var. O videoyu herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Sanıyorum 2002 Dünya Kupası oynandığı zamanlar. İnsanlar mutlu, yüzleri gülüyor. Ortalık cıvıl cıvıl, etraf ne giyerseniz giyin; ne yaparsanız yapın, size zarar vermeyecek ve sizinle aynı amacı, duyguları paylaşan insanlarla dolu. Kıyas olarak bir de şimdi Beyoğlu' na gidin. Bu ülkenin demografik yapısını paramparca ettiniz. Ortak değer birakmadiniz.

Yanıtla06
hep yek:

umut ve gelecek mi?????? benim gördüğüm tek şey fakirlik, hırsızlık, çeteler, mafyalar, sıfır adalet, biribirini kesenler ,uyuşturucu, karısını öldürenler, intihar edenler ......... aaa ülkeye bak gerçekten umur ve gelecek:):)

Yanıtla03
Kemal Ağalı:

memleketim mm memleketim.... doçent altı unvanı olan yonetemesin bu ülkeyi...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title