Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kassam Tugayları'ndan Haniye suikastına sert tepki: Ortalığı karıştıran elin kesilme vakti geldi

İsmail Haniye'nin öldürülmesine sert tepki gösteren Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada "Artık bu siyonist ahlaksızlığa son verilmesinin, onun ortalığı karıştıran elinin kesilmesinin zamanı gelmiştir. İran'ın başkentinin kalbinde düzenlenen canice suikast; savaşı, tüm bölgede büyük etkileri olacak yeni boyutlara taşıyan önemli ve tehlikeli bir olaydır" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (37)

Muhsin Yazıcıoglu:

Arap ülkeler ve Iran hepsi birden saldırsa bile İsrail kazanır. Daha ilk yıllarında 6 Ülkeyi birden yenen İsraili Araplar yenemez! Bir tek biz belki bir şey yaparız diyeceğim ama bizim de maalesef uçaklarımız yeterli değil. Hiç yeterli değil!

Yanıtla491202
uCube :

İsrail kazanır değil, İsrail'e yardım edecek bir çok siyonist ülke olduğu için İsrail kazanır. İsrail tek başına bir hiçtir. Ama sonu yakındır. ;))

37572
VEFA:

Bakmayın siz bu Kassam'a sade kasıntı, başka da bir şey yok!..

239105
İlhan Fırat:

Arap israil savaşlarının hepsini israil kazandı. Kınamakla ayıplamakla olmuyor. Dünya savaşıysa dünya savaşı. Büyük buhran zamanı.

47153
Sevcan Demir:

Kimse boşuna maceraya girmesin, kimsenin birşey yapabilecek durumu yok.

10777
Dino yiltamer:

Hayırdır sen Milli savunmadan misin ne bilgin var.

1346
Musti40 :

Ne varsa şu monoton dünyada. Ömrün boyu çalış çabala koştur hepsi boşa. Ben artık du dünyadan bıktım, hergün aynı hergün dahada sıkıcı. Bu sinoyistler dünyada cenneti arıyorlar, halbuki acaba yarını görebileceklermi.

015
Muhsin Yazıcıoglu:

Dino Sadece tarih ve gazete okuyorum ve baya da bilgilendim, başkaları gibi yanlış milliyetçilikle yorum yapmıyorum! Zaten ülkemizin rn büyük sorunu bilgi sahibi olmadan konuşması ! Daha israilin güçlü olduğunu bilmeyen çok

63
Muhsin Yazıcıoglu:

Dino Sadece tarih ve gazete okuyorum ve baya da bilgilendim, başkaları gibi yanlış milliyetçilikle yorum yapmıyorum

61
Ata_Mete:

Desenize mazlumlar,çocuklar ölmeye devam edecek!

07
Taro Misaki:

Boş okumuşsun muhsin

06
Birşey demedimki:

Onlar ancak tırnak keser. Birde düğünde yol keserler.

23
Ercan Arslan:

Ulan bişey biliyomuşsun gibi konuşup bide kendini bilgi sahibi ilan ediyosun ya!! 6 gün savaşlarına bak bakalım israil nasıl kazanmış.kim yardım etmiş.arap ülkelerinin elindeki tüm savaş uçakları amerikan yapımı olduğu için devre dışı bırakılıp kullanılamaz hale getirildi.araplarda hava gücü kalmayınca savaşın seyri değişti.bişey yazmadan önce bilgi sahibi ol işkembeden bilgelik taslama

01
Ömer Yüksek:

ÖNCE DÜŞMANINI TANI. PLANLARINI ANLA !!! ABD DE HRİSTİYANLIĞIN EVANJELİK KOLU ÇOK GÜÇLÜDÜR. BASKAN ADAYI TRUMP VE CUMHURİYETCİLER BU GURUBA DAHİLDİR. BUNLARA EVANJELİK SİYONİSTLER DENİR. SEBEBİ İSE, YAHUDİLER VAAD EDİLEN TOPRAKLARA ( TURKİYENİN DİCLE VE FIRAT ARASİ DAHİL ) YERLEŞİNCE HZ. İSA GÖKYÜZÜNDEN İNECEK VE KUDUSTE OTURACAK BOYLECE KUTSAL 1000 YİL BAŞLAYACAK İNANCİNDA OLDUGU İCİN ABD , İSRAİLE KAYITSIZ ŞARTSIZ TAM DESTEK VERMEKTEDİR. GECMİSTEN GELEN OLAYLARA BİRDE BU YONDEN BAKİN.

01
Mars Jubiter:

Haklısın çok ama çok gerideyiz

00
Ercan Özbay:

Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah ?? dünyanın gözü önünde yalnızlığa terk edilen Bir avuç müslüman

Yanıtla39433
İDO BEY:

Hiç fark etmez savaşsa savaş Allah yolunda olan herşeye varız zafer inananlarındır inşallah

Yanıtla69390
Ejderha Dövmeli Herif:

Zaferin hiç görmedik inananların kazandığını. Kendinizi kandırıyosunuz böyle. İsraillide tanrıya inanıyor sende. Senin mantığınla onun tanrısı doğru senin tanrın yalan demekki. Onlar kazanıyor cunku hep.

8811
Goker Deveci:

Demek ki Iranda guvenlik zafiyeti var..

Yanıtla11255
Netherill:

iran öyle göründüğü gibi güçlü bir ülke değil dostum. bunu her hareketlerinden de görüyoruz.

5210
Muhsin Yazıcıoglu:

Arap ülkeler ve Iran hepsi birden saldırsa bile İsrail kazanır. Daha ilk yıllarında 6 Ülkeyi birden yenen İsraili Araplar yenemez! Bir tek biz belki bir şey yaparız diyeceğim ama bizim de maalesef uçaklarımız yeterli değil. Hiç yeterli değil!

Yanıtla9927
Ata_Mete:

Hadi hayırlısı,helvanızı yerler artık!

Yanıtla7029
Uğur Onur:

Artık derken? Daha ne olmasını bekliyorsuz?

Yanıtla439
volkan yucebas:

onca cocuk öldu bu kadar tepki vermedi hamas

Yanıtla619
Orion Onion:

Ben savaş falan istemiyorum. Ortadoğu sorunu da barışçıl şekilde çözülmeli.

Yanıtla519
Cihans:

Akilli kisiler cok konusmaz yapar tehdit cagdirici birsey defildor sadece dusmanini temkinli olmaya iter

Yanıtla216
Ali Teke:

Laf değil icraat yap kasssam İlk günden bu yana bir numaranızı görmedik

Yanıtla22
Bilal Ulusoy:

Çok dikkatli olun.

Yanıtla01
Doğan Balcı:

Bütün orta doğuyu karıştıran İran aynı zamanda suikastte parmağı olan bir devlettir. Persler herzaman sinsi planlar yapmıştır. Hiç bir zaman sünni müslümanların yanıda olmamıştır.

Yanıtla00
erdal alkan:

Açın yüzünüzü kaybedecek neyiniz kalmiş.Bir İsrailliniz yuzunu kapattiginizi gördünüz mü.Ölmek den mi korkuyorsunuz.Sizin korkacak hiç bişeniz kalmadi artik.Bir caniniz var.Bikmadan usanmadan savaşmalisiniz artik.Karşinizdakini savasarak yildirip biktirabilirsiniz.Taruz etme gücünüz yok.Tek yol var direniş.Pes eden yoruldum diyen biktim diyen kaybeder.Yilmadan usanmadan direniş göstermelisiniz.Yüzünüzü kapatmaniz düşmana cesaret veriyor.Taktiğiniz belli vur kaç yapacasiniz.Korkmadan.

Yanıtla00
Ersin Altun:

hırre iran

Yanıtla00
Unal:

iran ve sia Islamiyete zarardir!!!

Yanıtla00
MM İİ:

Bu mesel ile bulur cümle düvel fevz-ü felâh; Hazır ol cenge eğer ister isen sulh-ü salâh

Yanıtla00
bekir yüksek:

İsrail yok olmanın başlangıcını yaptı yok olup gidecektir

Yanıtla00
Samarpan Bhav:

Türkiye israili ancak 15 yıl sorna yenebilir. Kaan uçağı lazım, nükleer lazım, uzun menzilli füzeler lazım. Daha iyi radar teknolojisi lazım.

Yanıtla00
Oktay Timmaz:

Düşman Filistin'de onca çocuk öldürdü ozaman neden elini kesmediniz ???? simdimi kesilme vakti geldi analar öldü evlatlar katledildi Filistin'de insanlık dramı yaşanırken niye el kesmediniz

Yanıtla00
Nevzat özdemir:

Tum muslumanlar bir araya gelse ve isteselerki Israile buyuk bir yıkim yapalim açik ve net soyluyorum hic ama hic bir sey yapamazlar...Buna teknolojileri yetmez,Israil ayrica nukler bir guc..Avrupaninda su an gucu yetmez..Cin ve Rusya yardim ederse belki....malesef gercek bu....

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title