Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'nin 20 puan fark yediği Afyonkarahisar adayının görüntüleri gündem oldu

Yerel seçimlerde CHP'nin 20 puan farkla ipi göğüslediği Afyonkarahisar'da AK Parti'nin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın çakarlı aşırı lüks araç ile haklı selamladığı anlara ilişkin görüntüler yeniden gündem oldu. Kısa sürede viral olan görüntü için "Afyon'u kaybedecek kadar kibirlisin" yorumları yapıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (69)

Can:

Muhtarından , en küçük ilçe belediyesine kadar hepsi kendini padişah zannediyor . Siz belediye başkanısınız halkın sizi göreve getirdiğini unutmayın. Siz onlara hizmet edeceksiniz. Memursunuz.

Yanıtla01
Bordo Bere:

yetim hakki yemenin bedelini bi halk ödetir daha yeni basladi akp insallah yok olacak

Yanıtla01
Ahmet Kapucu:

iyi ki kaybetmiş böyle adamlardan yönetici mi olur bunları temizlemiyorsa reiste kaybetsin artık

Yanıtla00
Ramazan Yiğit:

Kurt kışı geçirirde yediği ayazı asla unutmaz Mahmut kocaga atılan kazığı asla unutmadik

Yanıtla00
Mehmet Arı:

izledikçe akp sanki kasten yaptı gibi bir izlenim oluşuyor sıkıntı bu kadar belediye kazanmak kronik olarak hizmet anlayışımız yok umarım rezil olmadan tamamlarız süreci

Yanıtla00
ART BROADWAY:

Belediyeler en çok rant olan noktalardır. Hangi paritden olursa olsun davasına inanmayan dürüst olmayan herkes günaha bulaşır. Bu zatı muhterem ezik bir yapının fırsat eline geçince tezahürü olmuş. Şimdiki başkanı da takip edin. Nerede bayrağı aldı ilerleyen dönemde ne olacak. Bu işin partisi yok. Bu işin karakter sahibi olanı var.

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title