Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz başkanlığındaki heyet AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Yavuzyılmaz, "Asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerekiyor" diyerek müjde beklediklerini dile getirdi. Uygur'dan "Milletimizden aldığımız emaneti en iyi şekilde taşımaya devam edeceğiz" cevabını alan Yavuzyılmaz, "İşte hep almak değil biraz da vermek lazım" diyerek karşılık verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (43)

Erol Birol :

Asgari ücrete emeklilere zam yapmaya kalksa hükümet hangi bütçeden vericek. Bide onu düşünelim. Vermek için para basması lazım. Para basıp piyasadaki parayı çoğalırsa enflasyon daha çok yükselicek. Biraz sabır etmemiz lazım. Hükümet herkese para dağıtamaz.

Yanıtla450102
Murat:

Bu zamana kadar düşünmeliydi bunları,itibardan tasarruf olmaz, betonlaşma imar affı vergi affı .......

30331
Musti40 :

Erol: Evet çok doğru, fakat devlet KAYNAK bulmak zorunda, dünyada en yüksek oranda enflasyon Türkiye! Bu iktidara oy verenler bir beklentileri olduğu için oy vermiştir, 10000lira emekli maaşı 17000 asgari ücretle aycak otlan beslenilir! Devlet bir çözüm bulamıyorsa MEDENİ devletlerde olduğu gibi İSTİFA etmelidir!

13216
mehmet Yılmaz:

Bu zihniyet maalesef yazik

10184
Dadaş Erzurumlu:

Memura işçiye dağıtan hükümet sosyal hükümet olarak tüm dengeleri açlık sınırı üstünde tutmak zorunda. Komşusu açken tok yatan bizden değildir.

14166
gunay yanug:

Emekliler Akp yi bitirir

14143
Benekonomistim:

Bu hükümete söz etmiyorsun ama ecevite söyleniyorsunuz o zaman o adamında suçu yok alım gücü vardı hiç olmazsa . Harcamaları yaparken banamı sordu

14130
Temel Temel:

kur korumalı mevduata zengine Trilyon TL oapara dağıtırken, seçimi kazanmak için EYT çıkartıp 3 milyon emeklinin yükünü SGK na yüklerken akılları nerede idi. bizmi bu hale getirdik aldığım maaş ev kirası elektrik su doğalgazı karşılamıyor. hırsızlıkmı yapalım. sabır mı kaldı sabredelim. daha 50 kalem israf talan yazabiliriz

128
Dadaş Erzurumlu:

Onuda emekli asgari ücretlimi düşünecek. Seçimlerde oy isterken yüksek gelir ferah yaşam alım gücü diye bas bas bağıran düşünecek. İktidara gelince bütçe varmış yokmuş herhalde bunları ben düşünmem. Hükümet vatandaşın ezilmesine izin verirse vatandaşta seçimde tokatı patlatır.

123
halil halil:

Cahil Erol birol.Memurun ücreti vatandaşın vergisi ile ödenir.asgari ücreti işveren öder.asgari ücret devlete yük olmaz.zengin işverenler bizahmet az kar etsinler.

221
Oğuzhan Y:

EROL BİRol Dünyada kişi başına göre Amerika dan bile daha fazla sosyal yardım yapan,korona döneminde 114 ülkeye sağlık yardımı yapan,afrikada adını bilmediğimiz ülkelere hastahane yapan,13 milyon ne olduğu belirsiz sığınmacıyı beka sorununa rağmen maaş veren,çocuklarına çocuk yardımı yapabilen ülkem bu ülke için canını vermiş,vermeye hazır olan vatandaşınıda açlık sınırının altında yaşatmasın artık.kendine çocuklarınada mı acımıyorsun.22 senede ülkenin geldiği hali göremiyormusun

020
Oğuzhan Y:

yemeği yiyen hesabı ödesin,ekonomist olduğunu söyleyip 44 ay boyunca nas var sana bana ne oluyor diyerek bilimin tersine hareket edenler hesabı ödeyecek garip insanım değil.

020
ismail Yasin:

devlet memur maaşlarını öder kaldı ki o da zaten vergilerden toplanan para ile ödenir. yani sonuçta devlet hiç kimseye bir şey vermez.

011
HOZKAN:

Bağıranlar asgari ücret 100.000 TL de olsa yine bağıracak. Ne acı ki

Yanıtla28553
Musti40 :

kardeşim: İş bağırmakla alakalı değil, GEÇİM DERDİ OLANLAR GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYOR! Ekosu düzgün olan Togg hayali kurarken ekonomik sıkıntısı olan yiyecek içecek hayali kurmaya başladı!

9149
Spartacüs MartinLuther:

Asgari ücretle geçinmediğinin kokusunu marstan alınıyor.

380
Yunus Akcan:

Birazdan yoruma gelir gene "asgari ücret artarsa enflasyon yükselir,her şeye gene zam gelir diyen ekonomistler" Sanki asgari ücret artmayınca her şey yerinde sayıyordu 6 aydır. Asgari ücret açlık sınırının altında şu an. Bu ayıp bu ülkeye yeter. Büyüyoruz diyorlar da o büyümeden halk neden pay almıyor. Neden hala acız ?

Yanıtla18130
Gerard Dirivia:

Kardeş bizde ki vergi astronomik boyutlarda. 30 bin tl lik telefona 75 bin lira ödüyorsun. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir vergi sistemi yok. Ülkede üretim yapılmıyor artık, kürdana kadar ithal herşey. Senin benim verdiğim vergilerle KDV ler ile ülke ayakta durmaya çalışıyor. Dışa bağımlılığı bitirip, üretime geçmezseniz bir arpa boyu ilerleyemezsiniz.

125
Mehmet Küçükosman:

Asgari üçret en az 25000 olması gerekir.

Yanıtla15101
Nizamettin Nizam:

SGK bagkur Emekli maaşları bayram öncesi neden yatirilmadi? Torunlarada harçlık veremedik devlet baba maaslarimizi yatiramadi dedik.o küçücük çocuklar bile sorguluyor neden maaş anlamadınız diye. Siz hala emekliden oy bekleyin bundan sonra. Biz bu bayramı böyle atlatiriz ama bunuda emekliler ve torunları asla unutmayız.

Yanıtla565
gunay yanug:

Akp emekliler Le bitecek

018
Oğuzhan Y:

22 senede gelinen durum ortada,bayram öncesi memur ve emekli maaşlarının ödenmediğine daha önce şahit olmadım.Bayram ikramiyesini arefe günü aldım.

112
Onemli Degil:

Icinizdeki Oy verenlerin % ??

66
ismail Yasin:

AKP VE MHP gitmedikçe bu ülke düzelmez. bunlardan bir hayır gelmez..

Yanıtla038
Mehmet Mutluay:

22 yıl destek veren biri olarak bu hükümete ve muhalefete zerre kadar güven kalmadı, sadece kendilerini düşünüyorlar

Yanıtla030
Spartacüs MartinLuther:

Hocam gidip gözlüklerini değiştirseydin neden 22 yıl bekledin ki

026
Musti40 :

SM: koronavirüse yani 2020ye kadar TCde alım gücü vardı, sıkıntı Erdoğanın bir anda faizi sabitleyip tutmasıyla başladı! Kur korumalı vesaire gibi yanlış politikalar sonumuzu getirdi! ithal ürünlerde olan vergiler zamlarda üretemeyen aciz bir devlet olduğumuz sürece dahada katlanacaktır!

112
Deniz Tutar:

emekli emekli olalı böyle zulüm görmemiştir...

Yanıtla128
Cihan Çırakoğlu:

Özel sektöre asgari ücrete zam yapılmayacak da memurlarada yapılmasın .

Yanıtla722
Muzaffer Karaman:

Aynen katılıyorum zaten memur ıle asgarı ucretlı arasındakı fark oldukca fazla bızım ulkemızde.

514
tamer topaloglu:

Tek çıkar yol var. Atatürk'ün dediği gibi. İşçi 8 saatini işveren için en verimli kullanması ve üretim adetlerini arttırması gerek. Halk olarak görevimiz yerli üretim mallarını kullanmak olması gerek. Yoksa zam enflasyon döngüsü bitmeyecek. Bunları yapmazsak da işsizlik ile imtihan başlayacak. İster beğenin ister begenmeyin. CHP de iyi parti de gelecek partisi de bu sorunu şu anda farklı bir şekilde çözemez. İşveren kar etmiyor. işçi gecinemiyor. Parayı faizde tutanlar götürüyor.

Yanıtla519
gunay yanug:

Emekliler Akp yi gömmeecceekkk

Yanıtla018
ismail Yasin:

aynen....

07
Sedat Açıkgöz:

hep yuvarlak sözler, inandırıcılık sıfır. çalışanımızı emeklimizi enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz, şimdi bu cümleyi söyleyen iktidar sözcülerine soruyorum 10 000 tl. alan emekli enflasyona ezilmiş mi, edilmemiş mi,

Yanıtla117
Alaaddin Coşkun:

Emekliyi 10 bin tl ye mahkum etmeyin askari ücret seviyesine çıkartın.askari ücreti devlet değil iş veren patron veriyor devlet değil bunuda göz önüne getirin.

Yanıtla114
bekir yapici:

yahu güldürmeyin adami bunlarin alayinin konu mankeni oldugunu artik cocuk sayisindan kislik lastige varana kadar her seye tek kisinin karar verdigini dünya ögrendi biz hala ögrenemedik hic bir yaptirimi olmayan kendi fikrini uygulayamayan her aciklamaya c. baskanimizin direktifiyle veya gözetiminde diyerek baslayan bakanlardan parti yetkililerinden bu ülkeye fayda beklemek ölüden is beklemeye benzer.

Yanıtla014
Mustafa Yörükoglu:

Asgari ücrete memura seyyanen zamlar,sahada zam demek daha çok pahalılık demek tabi ki bu CHP bin ekmeğine yağ sürer.10 bin civarı maaş olan emekli hariç kimseye zam yapılmamalı.

Yanıtla102
Spartacüs MartinLuther:

Şaka Maka CHP siyasete yön vermeye başladı.

Yanıtla110
Mengele:

Emekli maasindan kesip asgari ücret yükselecek artarsa fakir milletvekillerinin maasina zam yapilacsk

Yanıtla09
Mutlu Sutcu:

Verilen müjde değil enflasyonla esnafın düğünü olur. Özel sektör ile birlikte kamu kül olur. Çözüm zam değil el birliği ile kalıcı istikrar olur.

Yanıtla35
Cevoli:

Asgari üçrete ara zam herşeyin fiyatını birkez dah yukarı iter

Yanıtla51
by nokta :

asgeri ücret 25 olsa ne yazar esnaf şirket üretici hepsini ürüne yükleyecek sgk vs hepsi artacak. Ev sahipleri pusuda bekliyor. Yani ne kadar verse o kadar gidecek.

Yanıtla30
yasemin emir:

AKP yönetimi genelde fakirden alıp zengine veren emek ve işçi çiftçi sömüren bir hükümet olduğundan bundan sonrada degismeyecektir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title