Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

CHP lideri Özel'den eylem çağrısı: Zam istiyorsanız ışıkları açıp kapatın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye'ye ışık açma kapama çağrısı yapan Özel, "Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9'da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Işıklar uzaydan görülecek. Kendinizi gösterin, zam isteyenler ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (114)

Seyhmus Aydin:

Yaparsan sen yaparsın başkanım gerçekten bu adam iy en azından garbani dusunuyor

Yanıtla467441
Haksızsam Söyle:

Işıkları açıp kapatarak mı?

181380
İsmail Doğan:

Haksizsin

49108
Bidüşün:

Işıkları açıp kapatınca ampül patlayacak özgür aga çok kurnazsın, ama plan bizim ampüle olacak

1367
Sinan Bulduk:

İyice kafayı tırlattı bu adam…

632
Sinan Bulduk:

La oğlum asgariye emekliye zam gelince herkes herşeye 2 katı zam yapıyor..böyle iyi zam filan yapmayın..

424
Genco:

Çok haklısın.. Asgari ücretliler ışıkları açıp kapatacaksa, belediyelerde işlerine son verilen mağdurdur işçiler de eline tava alsın ve kepçe ile vursun… Madem CHP’de bu kadar zam duyarlılığı var, işlerine son verilen işçilere de aynı duyarlılığını göstersin ve işçileri işlerine kavuştursn bir zahmet… Not, belediye işçileri bunu aynı gün ve saate denk getirmesin ki, asgari ücretlilerle karıştırılmasın :)

121
Hasan Aykuş:

Adam siyaset yapıyor. Bekâra karı boşama meselesi! İktidarda olsaydı görürdüm onu.... Asgari ücretlileri görünce yolunu değiştirirdi....

315
Bidüşün:

Şehmuz aga madem özgür yapar ozaman büyükehirlerin çoğu chp de şirket çalışanlarına uapsın zammı

215
Uğur Onur:

Asgari ücrete zam gelmemeli.Sorunu çözmüyor anlayın artık şunu.

212
HOZKAN:

Ne düşünmesi be...

14
Ahmet null:

Ben bi saat 21 gibi mutfaktan su alırken bi yaktım ışığı da o sayılırmı

22
Engin Savaş:

Zam yap demek kolay da kaynağını söyle... Hangi para ve gelir kaynağı ile zam yapacaksınız onuda açıklayın lütfen özgür özel efendi.

21
Ömer Can:

asgari ücretin artışı demek her şeye zam gelmesi demek gardaş

11
HABERCİ:

Maaşların artması hiç bir şeyi değiştirmez. Maaş arttıkça piyasa artar. 17 bin tl alan bir çalışan şu an 2 domates alıyorsa maaşlar arttığında enflasyon yükselmesinden kaynaklı 1,5 domates alır.EYT dayattılar , al bak ne oldu

01
Yazıkk:

Yaw bu chp nin başına bir tane olgun bir insan gelmez.

Yanıtla263406
Seyhmus Aydin:

Kusura bakma bu adamı hafife almayın Erdoğan'dan sonra bu adam gelecek

266157
Evvab:

düne kadar da Ekrem diyordunuz ne oldu o nu hangi ara harcadınız. CHP nin işi bu gerçi adam harcamak.

59163
Murat Celik:

süper tespit yapmışsın kardeş Ağzına sağlık

7594
Harbi Vatandaş:

Putperes konuşmuş yine.

Yanıtla331166
Mert Ali Bal:

Haklısın. Bence maaşlara verilen zamlar çok fazla sen de her yeri aydınlık ederek protesto et kardeş. Evinin camına da Mehmet Şimşek'in sevimli bir fotosunu as. 100. Yıla özel akaryakıt ve döviz neden 100 TL değil diye protesto et. Adamsın adammm.

2152
Harbi Vatandaş:

Mert Ali Bal:BEn emekliyim ekonomik kıriz dünyada var bunlarında hataları yokmu elbette var ama şunu bir türlü anlayamadınız Türkün vatanı dini namusu herşeyin üzerindedir hainlere asla teslim edilmez.

2443
Ghost BLue:

Harbi Vatandaş yazmayım dedim zorla yazdırdın dünyada enflasyon oranlarına bi bak bide bizim enflasyona bak hala görmemekte ısrar ediyorsunuz yamayın artık

22
SAMET TEMAS:

hahha geçti o günler özgür kardeş. tencerelere de vuralım mı ? :)

Yanıtla222261
izzet Ulas:

Ne içiyor bu.

Yanıtla205248
Onur Orhan:

Rakı

5587
Dağıstan:

Tuzun kuru anlaşılan

3453
Erol Birol :

Sana ne?

2223
Alp ALGAN:

Asgari ücrete bir miktar zam yapılsın da emekliye fazla bir artış yapılmasın. Zam zam ile düzelmiyor, arkasından gelen zamdan fazla gider artıyor karşılamıyor. Şu yüksek maaş alıp da haketmeyen de çok, onlara da bir çözüm bulunsun. İsraf aşırı ve çok aşırı. Lüzumsuz yapılan harcamalar, yedirilen paralar haddi hesabı yok. Bir çözüm bulunmazsa sırtımıza binen inmez.

534
Burak Özşenoğlu:

50 bin maaş alan memur 60 bin alacak 17 bine çalışan adam ,yine 17 bine çalışacak herşeye zam geldi bir tek işçilik yerinde saydı bu kadar saçmalık Türkiye de olur ancak yuh sizin kalibiniza

Yanıtla1094
Yakup Akin:

Askeri ücrete zam yaparak çözüm olmaz enflasyonun düşmesi gerekiyor

Yanıtla3469
Vatandaş:

Haklısın tabi ki olmaz ama elektriğe suya memura zam yapılarakta enflasyon düşmez. Asgari ücrete zam yapmak enflasyonu arttıran tek unsur değildir asgari ücretli ve emekli de düşünülmelidir.

237
suleyman altıntaş:

Peki enflasyon sadece asgari ücrete ve emekliye zam yapmayarak mı düşer ?? Bunların dışında yapılan zamların enflasyona etkisi yok mu ?

120
Bay Bay:

Arkadaş Asgari ücrete zam yapılmasında "herşeye zam yapılsın" diyen mi var ? Ancak asgari ücrete zam haberi yapıldığı an işveren zam yapmaya başlar ki, zamlı maaşları ödeyebilsin. Asgari ücretliye vermiyor olması doğruydu ancak memurada vermeyecekti. Elektrik vb gibi şeylere de %38 zam gelmeyecekti. Zamlarla alım gücü düzelseydi, çok değil 5 sene önceki halimizi mumla aramazdık. 10 sene önce asgari ücret Bin TL iken bu kadar zorlanıyor muydu millet ? 17 kat arttı işe yarıyor mu ? Bunu söyleyin

15
Ebu Huzeyfe:

CHP = kaos

Yanıtla4839
Murat Celik:

Aynen CHP demek Kaos demek

1815
Vedat Tnc:

peki izmirde suya gelen %45 zam için ne yapalım? Suları açıp kapatalım mı?

Yanıtla2163
Mert Ali Bal:

Aynen bilader. Devleti İzmir büyükşehir belediyesi yönetiyor. Suya gelen zammın elektriğe vs gelen zamlar ile hiçbir alakası yok.

1110
Temha Arak:

%25 bir oran yapar

Yanıtla1755
mehmet ali bahar :

tencere tava hep aynı havaaa.

Yanıtla1928
Selçuk Demircigil:

Gıdaya elekt su gaza yakita kiraya zam gelmeyecekse olur zam yapılsın. Yoksa istemez. Zam gelmeden daha sesi duyulunca temel ihtiyaclara zam geliyor. Ne yapalim oyle zammı...

Yanıtla434
vatandaş:

erken seçim olsun. adaletin olmadığı yerde sofra karışır.

Yanıtla1721
İbrahim Coşkun:

Gelmesin herşeye zam gelir

Yanıtla1123
Enroy25:

Sonra herkes ampül almaya gitsin elektrikçiler bayram eder akşam illa patlar 3-5 tane hahahahaha

Yanıtla1416
cavit dogan:

Tamam, akşam ışıkları açıp kapıycam sabahta iş yerinde insan kaynaklarına uğruycam maaş zamlandı mı diye, kesin olur dimi başkan ?

Yanıtla1113
hic33:

C.başkanlığı seçimi öncesi eyt'eyle Erdoğan'ı kandırıp normal emekli maaşlarının bu halde olmasına siz sebep oldunuz. Para yok. adam normal emeklilere vereceği zamı eytli'lere bölüştürdü. Asgari ücret artarsa enflasyon patlar, iyice kaos olur. Bununla uğraşacağınıza ülkenin kaynaklarını tüketip bu ekonomik çıkmaza sebep olan sığınmacılarla ilgili birşeyler yapın.

Yanıtla612
Fuat Bakırcı:

Asgari ücrete zam yaparak bu iş olmaz. Asgari ücrete zam yaparsan iş veren de üretiğine zam yapar yine enflasyon olur. Problem enflasyon da demogojik asgari ücret zammı demek kolay getirisi yine enflasyon eriyen para olur. Enflasyon düşürme planları ile gelinmeli muhalefet olarak. Gıda ve ev kiralarına yönelik soruşturmalar ve denetimler. Özelikle hal yasası ve sebze meyve gibi ürünlerde dönen oyunlar.. Bunlar için denetleyiciler oluşturun. enflasyonu düşerecek hamleleri gündeme getirin.

Yanıtla314
bekir yapici:

askari ücretliye emekliye zam gelmekle ülkemizin ekonomisi düzelir enflasyon düser piyasa marketler ucuzlar diye iddia eden yokki burdaki amac ev kirasi veren asgari ücretinin emeklinin ve 10 bin liranin altinda maas alanlarin yani fakir fukaranin resmen ekmek dahi alamayacak seviyeye düsmesi ben almanyada bos..tan ustabasi olarak emekli oldum firmanin fonu dahil 1845 € maas aliyorum ancak ülkemdeki insanlari cocuklari durumu gördügümde icim parcalaniyor utaniyor alis veris dahi yapmiyorum.

24
Yilmaz Dogan:

ben açıp kapatacağım belki bir işe yarar

Yanıtla412
Ercan Sevinc:

Ak partiye oy vermem sizede güvenmiyorum oy vermem

Yanıtla96
İSMAİL KILINÇ:

Şöyle bir yorumlara bak millete ne yapsan yeridir.bırak özgür bey ne kadar çabalarsanız çabalayın seçtikleri insanları zengin kendilerinde sefil bir halk göremezsin.ŞİMDİkendinize soru sorun yeterince dinleyebiliyorum mu,yeterince maaş alabiliyorum mu,yeterince çoluk çocuğumla tatil gidebiliyorum mu,onlarla beraber dışarıda yiyip içebiliyor mu,para arttırabiliyorum mu,25 yıl çalışıp emekli olabiliyor ve yeterince maaş alabiliyorum mu vs vs vsöz eleştir yapın bakalım kafa basıyor mu?

Yanıtla78
Baba Yabgu:

Abicim ışık yakmayla zam mı olur ampulü patlatmak lazım

Yanıtla211
slim shady:

İnsanların alım gücünü artırmadıktan sonra asgari ücreti istersen 50 bin yap her şey paralel olarak yine artar.

Yanıtla111
dersu uzala:

ışıklar tamamen kesilmesin özgür , oyun oyama bize sıkıntı olmasın sonra

Yanıtla56
Düsünür:

Asgari ucretlilere brüt verilsin. Bunu soyleyin bence Kesinti yapilmasin.

Yanıtla110
bekir yapici:

özelin bu söylemini yanlis buluyorum, aslinda tüm Tükiyede sonuc alana kadar saat 10 dan 11 e kadar 1 saat süreyle ampuller kapatilmali cünki sürekli kapatip acma ampülü yipratir buda yine bizim cebimize zarar verir ama her gece 1 saat kapatirsak o ampulu piyasaya gözümüze sokanlari ikaz ederek bak istersek seni zarar ettiririz iscilerine yol verip fabrikani kapatabilirsn diye ikaz etmis oluruz.

Yanıtla82
bekir yapici:

ARKADASLAR YANLIS ANLADINIZ HERHALDE BEN ACIP KAPATILMASIN HER GECE 1 SAAT KAPATARAK AMPUL PARTISINI UYARALIM KENDINE GEL YOKSA BU MILLET SENI SANDIKTA KENDINE GETIRIR DÜKKANI KAPATTIRIR DEMEK ISTEDIM.

52
ARSLANOĞLU Hakan:

Osmanlı zamanında kimse kimseye borç takamazmış. sikke sikke ödetirlermiş. Bizlerde zammı söke söke alacağız inşallah.

Yanıtla28
Yunus Akcan:

Asgari ücretliyi emekliyi ilk defa bu kadar çok düşünen bi muhalefet lideri görüyorum. Helal olsun sana Özgür Özel.

Yanıtla45
Samarpan Bhav:

Satın Alma Gücü Paritesi artması lazım

Yanıtla18
Turan Şahin:

limonun kilosu 100 tl koyunlar meleyin hadi,

Yanıtla53
Nusret Usta:

Yarın elektireğe zam gelir bu seferde

Yanıtla25
uemit delibas:

Zam istenmesi icin bu yönteme bas vurduysan sen bir dahisin .. Allahim böyle insanlar Türkiyemi yönetecek sonumuz hayra vesile olsun .. ben sana simdiden söyliyeyim sayin ... ZAM evet Zam .. ama bu zami neyle ve nereden ödeyeceksin onuda bana anlat.. kim zam istemez

Yanıtla43
Haci Osman :

İşaret fişeği atabiliyormuyuz ? !

Yanıtla15
Hasan Aykuş:

Havaiii fişek bile atabilirsin. Atış serbest...

02
Hüseyin Konuk:

Asgari ücret emekli maaşı biride demiyo bu çifçilerin halı ne olacak hiç gündeme gelmiyor mahsul para etmiyor 3 yıldır aynı fiyat

Yanıtla32
Zafer Tanrıkulu:

Milletvekillerinin ve devletin üst düzey müdürlerinin bürokratlarının belediye başkanlarının bakanların maaşları birazcık düşürülsün ben asgari ücretle yaşamaya razıyım

Yanıtla04
Erkan Unal:

Muhalefete kaldiysak işimiz yaş herkes başının çaresine baksın

Yanıtla04
Orhan ŞENGÜL:

İşveren desteklenmeden asgari ücrete zam yapmak işletmeleri batmaya, ya da personel azaltmaya zorlamaktır. Ancak bir aptal bunun aksini düşünebilir, onu da görüyoruz.

Yanıtla04
Mehmet Baysari:

komiğime gitti :))) 1997 zamanında kadınların ne giyeceğine bu lar karar vermiyor muydu!!? soyadı kanunu karşılıkları önlemek adına çok iyi olacaktır.

Yanıtla22
Yusuf Adıyaman:

Sorun bir tek asgari ücrette mi emekli yaşlı engelli sosyal yardım alanlar ne olacak tutmuşsunuz bi asgari ücret diye

Yanıtla22
Cihan Çırakoğlu:

Asgari ücrete zam yapılmayacak da memurada enflasyon farkı verilmesin zam yapılmasın o zaman memur bu ülkenşn vatandaşıysa asgari ücretli nerenin vatandaşı.

Yanıtla13
Zafer Tanrıkulu:

Madem öyle bu eğilimi mecliste yaparak başlat en son aldığınız bir dünya zammı geri iade edin milletvekillerine ödenen paraların halka dağıtılmasını sağlayın . Biz milletvekili olarak bir dünya maaş alıyorsunuz bir sürü ödenek alıyorsunuz ilginizi ya da birbiriniz boldur sonradan da insanları eylemlemeye çağırma ilk önce milletvekillerine maaşlarının insani boyuta düşürülmesini sağla

Yanıtla04
Harbi Vatandaş:

İzmirde suya gelen %45 zam için ne yapalım?Yada ulaşıma gelen zamla ilgili aynı şekilde İstanbulda su ve ulaşıma yapılan zamla ilgili bir sözünüz yokmu?CHPli oran gutanlar burdamı birşey söylemiyecekmisiniz ?

Yanıtla13
Sedat Macit:

oooo süper fikir ama bizim ışıklar zaten siz geldiniz geleli açılıp kapanıyor.

Yanıtla03
NediyonDegisik:

isiklar icinde uyuyun :D:D:D:D

Yanıtla12
girilmez:

etkili olması için kaç defa aç kapa yapalım

Yanıtla21
Banu Boran:

Uzaylılar mı görecek .

Yanıtla11
Adem Yılmaz:

kanatlanmadan uçma düşersin biraz palazlan ekrem kanadını kırmassa

Yanıtla02
Seyhmus Aydin:

Ekrem oldu ola li sevmem ama bu adam iy yolu açık Ekrem 2 lafı bir araya getiriyor daha

Yanıtla11
Yasef Behar:

Uzaydan karanlık görünecek

Yanıtla02
Erdogan Sınag:

zam alsak ne olacak Allah aşkına zam almaya bile korkuyoruz ev sahipleri ac gözlü devlet yüzde25 zam yapacak onlar yüzde 50 exstra istiyor bi onla da bitmiyor işte asgeri ücrete zam geldi fiyat şu bu al başına bela kafayı yicez artık düzelsin şu ekonomi artık valla dayanacak gücümüz kalmadi

Yanıtla01
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title