Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Bağcılar'da cami imamını okla vurarak yaralayan saldırganın caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiği için bu eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından biri "Şahıs 'Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek, imama saldırdı. Bunun üzerine imam içeri geçti. Biz şahsı dışarı çıkardık. Namazı kılıp dışarı çıktığımızda şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm" diye konuştu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (44)

Yaşar Zorlu:

uhud savaşında tepeyi terkeden aç gözlü okçulardandır bu da.

Yanıtla177236
o. kara:

sahabeye onu dememelısın. koskoca sahabeyı yargılamak sana dusmez kesınlıkle. ordakı bırkac sahabenın yaptıgı hata olabılır tamam kesın hata bıle olsa bunu demek bır Muslumana yakısmaz. hıcbır sahabeye ac gozlu dememelısın.

124303
VEFA:

Sahabe kim?

14176
dikduran adam:

VEFA: NENEN KRALİÇE ELİZABETH E SOR

7478
Marko Apostolidis:

sahabe olmak özel muamele gerektirmez, kuran herkes için aynı.. balkan savaşında (1990) bazı kişilere özel muamele yapıldı, sen şehit evladısın sana bedava, sen gazisin sana... bunu yapan ve kabul eden ayıp ettirmiştir. sahabelerin tutumunu gözden geçirmek yerine kendimizde olan kuranı sözlü olarak tahrif ettiğimize bakalım. hocalar kurana tam ters iddialar yapıyorlar hele hz. meryem'i yerinden indirip yerine başka birini yükseltiyorlar ve kurana göre peygamberin tek mucizesi yok. gidin okuyun.

11615
o. kara:

uhudda okcu tepesındekı tepeyı terkeden okcular sahabıler yanı onlarca sahabı yaklasık o da cogul oldugu ıcın sahabe dedım kastettıgı o olmalı peygamberımızın ashabı yanı sahabı tekıl sahabe de cogul oluyor. peygamberımızın sav. yol arkadasları dostları o zaman yasadıgı donemdekı.

1960
mustafa kılıç:

"VEFA" işin gücün dalga geçmek. insan bilmediğine düşmandır. duyduklarınlarınla değilde gerçekleri okuyarak yorum yaptığın günleri umutla bekliyor olucaz.

1636
VEFA:

Bakara 62 "Şüphesiz ki iman edenler, yahudi olanlar, hristiyanlar ve sabiiler(den) her kim Allah'a ve ahiret gününe iman edip iyi işler yaparsa, onlar için Rableri katında ödül(ler)i vardır. Onlara herhangi bir korku yoktur; onlar üzülmeyecektir de." Hepimiz kardeşiz. Gam, tasa yok. Yaradan var!..

28
Birşey demedimki:

Vaaaay. Türkiye'de saldırganlar level atlamış. Şaşırdım ve ilginç buldum. Takdire şayan....

42
Yusuf GÜÇLÜ:

O yaşantıların hepsi bize birer örnek. İslam adına gene bir tepeyi beklemişler. Senin kime ne faydan var! Sen taklitcisin unutma. Aslını onlar yaşadı. Dil uzatmak kimsenin haddi değil. Hepsi birer devrimin parçası büyük insanlar. Peygamber kusursuzluğu beklemek yanlış.

00
A. Erol:

bilalin okcusudur

Yanıtla80143
Tekin Serdar Kaya Oglu:

Aynen öyle.

4044
Evvab:

annenin okçusu. attığını vuruyormuş

177
ayhan:

Harbi Vatandaş anlaşılan geç yaşta baba demeyi öğrenmişsin önüne gelene baba diyorsun yapma evladım validenin kulağını çınlatma

313
sinan çayırcı:

Bilal’in okçusu olsa alnının ortasından vurmuştu . Bu acemi belli .

46
dikduran adam:

SİZİN GİBİ GEYİKLERİ AVLAMAK İÇİNDİR

60
TT:

..ok atmada da birinciyiz anlaşılan...

06
Discus:

Aynı okla şahsa kısas uygulamak lazım. Baksın bakalım okun acısı iyi miymiş kötü müymüş

Yanıtla7168
VEFA:

Yobaza kısasa kısas evladır!..

4986
o. kara:

şort vucut hatları bellı etmıyorsa ve dız ıle gobek arası kapatıyorsa gerısı acık olsa bıle erkek sortla namaz kılabılır caızdır ama namazı kılarken beldır bel ıle dız kapagı arasıdır dız kapagı uzerıdır vs acılmaması gerekır. tabıı kı burada okçu kısının yaptıgı sey yanlıs cana kasıt eden veya yaralamaya kast eden kasıtlı bır suıkasttır.

Yanıtla12129
Hatip Kaya:

Babacım bu modelleri iyice çoğaldı farkında mısınız

Yanıtla8113
VEFA:

@Alkurt İlahiyat mezunu bir kardeşimizsin, biliyorum. Varol kardeş!..

014
Alkurt:

Bu modeller çoğaldı evet, devlet büyüklerinin sesi bu modellere pek çıkmıyor. Türkiye'nin başına dert olacak bu mahluk modeller..Önlem alınması acilen şart

014
Alkurt:

Vefa, Bir İlahiyatçı hanım olarak gosterdiginiz saygı için çok teşekkür ederim. Yüce Allah vatanımızı korusun.

15
Martin Sikertel:

Hiç mi üşenmedin lan o oku taşımaya?

Yanıtla125
Samarpan Bhav:

Yıllardır insanların beynini yıkarsanız sonu bu olur. Ve hala yapılıyor. Gecen youtubede bir "hoca" gördüm diyorki sacinin kenarlari kısa ama üstü daha uzun tıraşı eden en büyük günahı istiyormuş. Aslında komedi ama bazıları inanıyor. Yarin biri çıkıp başka birinin kenarları kısa tıraş edilmiş diye saldırırsa hiç şaşmam. Ülkeye demokrasi degerleri lazım. Islam ile demokrasi birbirine uymuyor. Demokrasi İslamı kabul ediyor ama islam insan haklari ve demokrasiyi kabul etmiyor.

Yanıtla222
VEFA:

İslam, şeriat isterim diyor. Ben herşeyi yaklaşık 1500 yıl önce öndgördüm, düzenledim. İlanihaiye siz her alanda buna uyacaksınız. İtiraz, değişiklik istemem. Diyor!..

111
Bizim Türküler:

Psikolojisi bozuklar aramızda sanırım. İmam ne yapsın bir sürü cemaat var?

Yanıtla123
Dursun Esen:

insanlarda kılık kıyafet edabi kalmamış sa hocanin suçu ne günahı ne öğle bir zamana geldik ki kimse kimseye birşey diyemiyor herkes kendi bilgini okuyor yazıktır günahtır

Yanıtla913
Bandorma:

Memleketimiz arızalarıyla meşhur…

Yanıtla117
mustafa kılıç:

"Marko Apostolidis" Kur'an-ı Kerim'de ve Hadislerde Sahabeler için bilgiler var sende VEFA gibi duyduklarınla hareket ediyorsun. en iyi öğrenen kişiler araştıran ve bilse bile bir bilene sorandır. o zaman senin ailen de sana özel değil herkes gibi insandır.

Yanıtla107
Vatandaşın biri:

Dindar nesil yetiştirelim derken hiçbir şeye tahammülü olmayan, kendi gibi düşünmeyeni, yaşamayanı vatan haini ilan eden, başka insanların fikrine, yaşam tarzına, tercihlerine saygısı olmayan kindar bir nesil yetiştirdiler. Alın şimdi kendi silahınızda birbirinizi vurun. Kin ve nefret söylemleriniz yarattı bu kaos ortamını.

Yanıtla115
uCube :

Şortla namaz kılmanın ne gibi bir sakıncası var? Kabede çıplak kılıyorlar? ;))

Yanıtla58
Mehmet Saksak:

Mermi pahalı napsin millet ??

Yanıtla29
Osman Çarık:

Cezadan kurtulmak için bahane uydurmuş.

Yanıtla17
Osman Çarık:

Salağa yatınca kurtulacağını sanıyor.

03
Emre Yiğit:

olom sen oku nerden buldun:)

Yanıtla06
Osman Çarık:

Önceden planlamıştır, kimi vurayım demiş. Vurduktan sonra da salağa yatmış.

01
Cennet Karabulut:

Ya başka milletler dış güçlere karşı ilim bilim fen kültürel açıdan her yönden kendini geliştirdi bizimkiler imama ok atar kurtce konuşana ses yok der kendini bu şekilde ülkede faydalı zanneder

Yanıtla05
Alper:

Ya Hak....

Yanıtla14
MEHMET ALPEREN DEMİR:

Aziz Marko, Ay'ın ortlama 1388 yıl önce catladigina dair bilimsel iddialar bulunmaktadir.

Yanıtla11
İlker Taş:

Ok mu ??

Yanıtla02
Baba Can:

Çıkınca yine yapmayacağını kim garantı edebilir ok la vurmak ne demek yazık İmama

Yanıtla01
Serkan Aygun:

Bunu itlaf edeceksin

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title