Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

+18 uyarısıyla yayınlanan Sosis Partisi animasyonuna tepkiler çığ gibi! RTÜK harekete geçti

Prime Video'da yayınlanan ''Sosis partisi: Gıdatopya'' animasyonunda yer alan sahnelere tepkileri artmaya başladı. Gelen yorumların ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin söz konusu içerikle ilgili inceleme başlatıldığını belirterek ''Animasyon görünümündeki yapım, sapkın içeriğiyle halkımızın tepkisini çekmektedir'' ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (35)

Yusuf ODEMIS:

Laik devletiz canımmmm.. İzlesin çocuklarımız ne olacak..

Yanıtla4562K
Akıl:

Laikliğin tanımı TDK sözlüğünde mevcut bi zahmet okuyup sonra din devlet işi ile dijital platformdaki film arasındaki bağlantıyı bizlere de açıklarsanız memnun olurum.

79336
Ozzy Bjk:

18 uyarısı yapılmış bir filmi bu şekilde eleştirmek çok saçma. 18 yaşından küçükler izlemesin kardeşim. Siz çocuklarınıza 18 filmler mi izletiyorsunuz? İşinize bakın.

102163
Tutankamon Hoca:

bir kereden birşey olmaz diyenler sosislere saldırmış

60176
Olabilir Olamaz:

bir kereden bir şey olmaz gııı

2245
Muzaffer Akın:

Şaka gibi sinir bozucu yorumlar herseyi laikliğe bağlamayın yetişkinler için çocuklara sakıncalı

28
Zaky:

Seriatla yonetilen Yemen, Suud, Afganistan vs ulkelerde boyle animeler yok. Direk canli yasadiklari icin.. 9, 10 yasinda kiz cocuklari 35-40 yasinda adamlarla evlendirilmesi sapikligin dibi sayilabilir. Meraklisi alir ailesini cocugunu gider oralara pasa pasa yasar.. bu ulkede nefes alir parazitlerinden arinir

61
Martin Sikertel:

Laiklik sayesinde dinini insanca yaşayabilenler bu şekilde saçmalamıyor hiç bir zaman. Esasında laikliğe böyle ortamlarda sözüm ona laf edenler din düşmanı oldukları için insanları da güzel dinimize düşman etmek için uğraşıyor. Dinimize düşman olmayacağız size inat; çünkü biz dinimizin de, laikliğin bize kazandırdıklarının da farkındayız. Gidin başka yerde düşman edin insanları dinimize.

12
alp bozkurt:

Senin gibi cahil olmasından iyidir

02
VEFA:

Demokrasilerde özgürlük esas, kısıtlama istisnadır. Bizde, insanların tercih hakları yok sayılıp, siz bilemezsiniz mantığıyla kısıtlamalar ana kural, özgürlükler istisna olmaya doğru hızla gidiyor. Geri kalmış 3.Dünya ülkesi haline geldik vesselam!...

Yanıtla18193
Sinan Bulduk:

Tekerlek

5266
Akıl:

Bunlar paralı platform değil mi , parayı veren izler yada izlemez . Çok beğenen sosisi yer , hiç beğenmeyen aboneliği iptal eder. Sanki Netflix çok mu farklı her tarafından LGBT akıyor. Konu herşeyi yasaklamak olmamalı ,tepki göstermek isteyen aboneliğini iptal eder. Bir günde bin iptal gelsin bakalım bir daha yayınlayabiliyorlar mı.

Yanıtla15158
Naci Büyükkal:

Kıymetli Devletim neden bunlara fırsat veriyor? Bunların bellerini kıracaksın. Bak bakalım evlatlarımızı bir daha sağtırabilecekler mi?

Yanıtla63103
Muzaffer Akın:

Kolay o kadar hadi yapsın daha disneye tepki göstermediler

318
Uğur Onur:

İyi de bu paralı bir içerik.Yani ödersen izlersin.Ödemezsen izlemezsin

Yanıtla20124
AZİZCAN ÇELEBİ ÇELEBİ:

öyle platformlarda 18 büssürü dizi filim var adamlar 18 logosunu koymuş demekki yetişkinler için bir animasyon izlemeyin gitsin ben anlam veremiyorum nekadar saçma bir hareket. türkiyede bütün dizilerde baldıza atlayan yengeye atlayan diziler hep kanallarda yayınlanıyor . onalra hiç tepkiniz yok bukadar .

Yanıtla131
Ramcoll Ramcoll:

18 yazısı var ister izle ister izleme Ebubekir sen niye dert yaptın.

Yanıtla319
SUNSET null:

RTÜK için en kolay gol pası.

Yanıtla316
Ugur Eroglu:

Güzel reklam izlemedim ama şimdi izleyeceğim ????

Yanıtla49
Gokhan Y :

CumaliCeberi sevmediysen bunu da sevmezsin. Hitab edene de saygim sonsuz.

Yanıtla93
Ozzy Bjk:

Madem böyle saçma sapan soruşturma açılacaktı, film başlamadan önce yaş uyarıları neden yapılmaya başlandı bu ülkede? 18 yaş üstü izleyiciler için uygundur, şiddet, cinsellik ve madde kullanımı gibi açıklamalar ne için yapılıyor? Sorarım size RTUK?? Cevaplayın.

Yanıtla27
Mustafa Aydogan:

Ulusal kanallar zorunluluktur. Paralı üyelikli kanallar seçenektir. Seçeneğin ya izlersin ya izlemezsin. Kuran kurslarında erkek çocuklar taciz ediliyor, bu kadar kimse hassas davranmıyor.

Yanıtla16
Burhan Tarhan:

Bu gibi şeylere tepki gostereceginize tepkiyi ekonomiye pahalliğa gösterin ıvır zıvira değil

Yanıtla06
ismail Yasin:

buna kızacak ne var ki .. sokaklar bunlardan daha kötü...

Yanıtla06
Dadaş Erzurumlu:

Bunu izleyeli yıllar oldu. Yenimi aklı başına gelmiş yetkililerin. Paralı kanallarda isteyen istediğini yapıyor malesef. LGBT din düşmanlığı aile birliğine saldırı terörizm ne ararsan var. Bize düşen görev almayın izlemeyin.

Yanıtla05
AZİZCAN ÇELEBİ ÇELEBİ:

gidin netflix de elite yi izleyin çok güzl birdizi sosisi beğenmeyenler :D

Yanıtla14
Muzaffer Akın:

Bunun sinama filmi vardı önceden onun devam niteliğinde izledik gülüp geçtik he kızdık ama yapacak ne var şimdi animasyon dizisini yapmışlar 2 bölüm izledim iğrenç beğenmedim dediğim gibi filmini izledik gülüp geçmiştik ama bunda pohunu çıkarmışlar nimetle şaka olmaz yetişkinler için animasyon çocuklar yanlışlıkla izletmeyin

Yanıtla04
Tng Trk:

Bi Netflixe karışmadıginiz kalmıştı. Ama o Zor biraz

Yanıtla13
Haci Taştan:

Rtuk un bir denetleme mekanizmasi okduguna inanmiyorum olsa idi sikayet beklemez yayinlari yayinlanmadn once denetlerdi NABZA GORE SERBET SIKAYET YOKSA SORUN UOK ANLYISI

Yanıtla04
Batuhan Aksu:

Ya arkadaşlar animasyon zaten 18 olup, absürt komedi olarak geçmekte. Çocuklara göre bir şey değil yani. Bir zahmet yorum yapmadan önce açın bakın ne ne değilmiş diye.

Yanıtla04
SFs Karaca:

prime video ücretli 18 ibaresi var isteyen izler isteyen izlemez zorla mı izletiyorlar çoçuklara sorumsuz veliler iseniz ağlamaya devam edin bencede kötü bir animasyon izlenmez ama adamlarda zorla izlettirmiyor ülke sanırsın 4 4 lük .... bir bu animasyon kaldı zaten

Yanıtla04
OZYOLDAS 23:

Huhaaaaaaaahahahahaa siz birde The Boys dizisini izleyin küfürden seksten bol ne var

Yanıtla02
NediyonDegisik:

Anime izliyorum. yemin ederim netfiliks bilmem ne hic bisi izlemiyom

Yanıtla02
Muzaffer Akın:

REKLAMIN IYISI KÖTÜSÜ OLMAZ GUZEL REKLAM YAPTILAR ŞİMDİ MERAKTANDA OLSA IZLENIR NETFLİX PRİME VİDEO BLUTV GIBI PLARTFORMLARDA DAHA NELER VAR YERLI YAPIMLARA BAKIN BLUTVDEKI BOL BOL CINSELLIK PARA VERIPTE UYE OLUYORSUN ISTEYEN IZLER BEGENMEYEN IZLEMEZ BUNUN İÇİN UYELIKMI IPTAL EDECEM

Yanıtla02
ihya toprakçı:

Paralı bir platformda 18 ibareli bir yayın. bunun yayın yasagı yok ki? Bastan koymuslar icerige ait bilgiyi. seversin ya da sevmezsin. Ulusal kanalda yayınlanan bir durum yok. Eleştirileri anlarım da, sanki atv de yayınlamışlarda ahlakımız kaçtı yaygarası koparmak sacma. Netflix'te dünya kadar abuk subuk icerik var. Biriniz konusmuyor bunu konustugu kadar. Cocukların izlemesinden korkuluyorsa cocuk hesabı üzerinden açılacak hesap. Zaten bu gibi icerikler hic gelmiyor.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title