Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

UEFA'nın çifte standartlı kararıyla Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesinin ardından bir skandal karar da Almanlardan geldi. Berlin Polis Sendikası, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak olan Türkiye-Hollanda maçını emsali olmayan en yüksek riskli maç olarak belirledi. Bununla birlikte yetkililer, tüm personelleri alarm seviyesinde tuttuğunu açıkladı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (86)

Tahsin Güzeller:

2 maç ceza vereceksin.Öfkeli insanlara her yerde karşısına dikilerek ortama daha da germe niyetindeler.en iyi cevap İstiklal Marşı'ndan sonra soyunma odasına gitmek.

Yanıtla01
Seçkin Yılmaz:

Almanya elendi nasıl sevindim

Yanıtla01
bekir yapici:

kuskusuz bu bir siyasi karar, ancak bizim siyasetcilerimiz halkimizi sukunete davet ederek taskinlik yapmamaya ve herhangi bir olumsuzluga sebebiyet vermeme cagrisi yerine adeta yangina suyla degil benzinle gidiyor gibiler gündem degistirecek bir konu ellerine gectiginde sonucunu getirisini götürüsünü düsünmeden dibine kadar kullaniyorlar. halbuki medeni sekilde halkimiz ikdidar ve muhalefet birlikte bu karari pretesto etse hakkini arasa daha cok taraftar bulur diye tahmin ediyorum.

Yanıtla01
Suggar Ray:

Slm. A beyler, ben 3defa yorumladım. Bakın ben Almanya'daki nrw kalıyorum Duisburger yakın. Almanlar böyle şeyi idda yaptımıyıdı EN ZOR MAC OLACAK polislerden almanlarda söylüyor bu bir tuzak. Çünkü phs yilogine baskı yapıyorlar. Polisler herzaman kavga çıkardılar ve suçu öbür tarafa atarlar. Alman larin yüzde 95% zehirli insanlar. TOXISCH. DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR BU AKŞAM. SINIRIMIZE HAKİM OLALIM. Onlarda bunu istiyor OLMAMIZI SİNİRE HAKİM. Sonra suçu yok bize atmaya veya DÜNYA KUPASI na

Yanıtla00
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Haydi YAVRU KURTLAR Saldırın

Yanıtla00
Aziz Unek:

Spor turnuvaları ırkçı simgelerin değil,dostluk ve kardeşlik duygularının tezahür ettiği alanlardır.

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title