Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de 3 ilçede orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi, kara yolu trafiğe kapatıldı

İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale sürerken, alevlerin yakınında bulunan Çamönü Mahallesi tahliye edildi. Bazı vatandaşlar hortumlarla evlerinin çatısına, araçlarına ve arazilerine su tutarak yangına karşı tedbir aldı. Çeşme'de de çıkan orman yangını nedeniyle Çeşme-İzmir otobanı 20 dakika kapalı kaldı. Öte yandan bir yangın haberi de Selçuk'tan geldi. Yangın nedeniyle Selçuk-Kuşadası kara yolu trafiğe kapatıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (9)

Murat Celik:

yeminler olsunki bilerek yakiyorlar Allahim onlari perisan et.

Yanıtla3105
uCube :

Arkadaş bilerek yakmıyorlar, gereksiz bir çok insan o içtiği şişeleri sağda solda bırakmasalar ya da oraya savurmasalar bu yangınlar çıkmaz. Şişeler aşırı ısındığında ateş çıkarır ve yangına sebep olur. Hemen birileri yakıyor, şu yakıyor filan falan demeseniz olmaz zaten. Niye kışın yakmıyor o birileri? Yakmak için yazı mı bekliyorlar yani. ;))

2229
Turbo Levent:

AMMPULE RANT

1911
izzet Ulas:

Sayın Belediye başkanı ne zaman teşrif edecek acaba? İzmir'de hiç mi itfaiye aracı yok. Yuh be.

Yanıtla739
Atilla Akkuş:

Geçen hafta kadıncık barajına gittik parasıyla tutulup yakılan mangal yerlerinin hepsini kapatmışlar kontrollü mangal yaktırmayınca ette rezil olmasın diye araya girip mangal yakanlar felan oldu. Adamlar kafayı çekse ateşi söndürmese al sana yangın piknik alanlarına tüplü mangallı kontrollü yerler gerek yoksa sonu bitmez

Yanıtla412
Recep Aykun:

Doğa, dengeyi bozmaya karşı bir eylem gerçekleştiriyor. Akdeniz ve Ege bölgesinin ormanı çam değil makidir. Ne zaman çam ağaçları artar maki azalırsa yangınlar da artacak. Ne zaman çam ağaçları azalacak maki artarsa yangınlarda azalacak. Ne zaman çam ağaçları biterse yangınlar da biter.

Yanıtla95
Ben bilmemm:

Dağlarda içince ne oluyor. Hadi içtin, köy aldığın poşete çöpe at. Birde kıran hayvanlar var. Ayrım yapmaksızın her cam şişe depozito bedeli 50 TL olmalıdır. Yüksek alkollü olanlar 100 TL. Bakalım dağda kırmaya kiıyabilcekler mi.

16
Ata_Mete:

Yok olurken memleket sen ne yaptın baba,dede diyecekler bize.....

Yanıtla211
Cennet Karabulut:

kaçak elektrik kullanmanın sonuclari

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title