Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Biri onu durdursun! Jorge Jesus, dünya rekorunu egale etti

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, Suudi Arabistan'daki takımı Al Hilal ile son 27 maçını kazanarak futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisine ortak oldu. Al Hilal, son olarak Al-Riyadh'ı 3-1 mağlup etti ve üst üste 27 resmi maçını kazanarak dünya rekorunu egale etti. Jesus'un takımı, eğer Salı günü Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki Al Ittihad maçını kazanırsa üst üste 28 resmi maç kazanan ilk takım olacak. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Perwer:

Kuru fasülye de kendisini nimetten sayarmış…

Yanıtla912
osman Öztürk:

Geldi ve Türkiye süper lig de gördük.resmen bazı maçlarda saçmaladı.

411
Fatih Ziya:

Kuru fasulye nimettir

Yanıtla116
Perwer:

Kuru fasülye tabii ki nimettir. Bu bir deyim aslında, kendini kuru fasülye gibi nimetten sayarmış olacak doğrusu. Yani dünyanın en kaliteli futbolcularını para bastırarak transfer Edip Suudi Arabistan ligi takımları ve benzeri takımlarla maç yaparak rekor kırmak nasıl bir başarı?

15
Altay Bozkurt:

ARABISTAN LIGINDE REKOR ÖYLEMI??? PABUCUMUN REKORU !! : ))) BU HABESLER FUTBOLDA SIMDIYE KADAR NERDE NE BASARDILAR ?! LA OGLIM GITTTTTTTT !!! YEMISIM BUNLARIN REKORUNU !

Yanıtla28
İbrahim Coşkun:

Fener derken nerdeydim laaa

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title